Лидерът на Демократична България Христо Иванов изненадващо похвали идеологическия си

...
Лидерът на Демократична България Христо Иванов изненадващо похвали идеологическия си
Коментари Харесай

Христо Иванов похвали БСП. Каза капаните пред властта

Лидерът на „ Демократична България ” Христо Иванов изненадващо похвали идеологическия си конкурент  БСП и уточни клопките, които могат да препънат ръководещата коалиция.

В някои връзки с Българска социалистическа партия работим най-лесно, тъй като си знаем разликите. Ние представляваме най-утвърдените политически обединения, които имат одобрени форми на взимане на решения. В този смисъл тук е и казусът на обединението - създадохме прекалено много формати, които да обезпечават съгласуваност. Но нито един от тях не работи задоволително добре. Това сподели в предаването " Денят стартира с Георги Любенов " на Българска национална телевизия Христо Иванов.Според него ръководството може да бъде подложено на критика за незадоволителна степен на съгласуваност.

" Коалицията е сложна - става въпрос за комплицирана и разнолика коалиция. Но в доста връзки тя продължава да бъде безалтернативна ", сподели още той. И добави, че надали някой съществено възнамерява избори. По думите му обединението е представител на другите гледни точки на българското общество.

" Има и тематики, по които ще продължаваме да търсим поддръжка от опозицията ", сподели още той.

Според него тематиката за даване на оръжия за Украйна е комплициран проблем. И съобщи, че решението би трябвало да бъде на България.

" То има късмет да бъде признато от болшинство, което е обяснимо. Рискът да преминем към положение на плаващи болшинства вид " шведска маса " е фундаментален риск. От тази позиция ние доста бихме били въздържани да вършим сходен вид провокации ", сподели още съпредседателят на Демократична България. Според него " Демократична България " няма проблем да протегне ръка към който и да е било, само че това би трябвало да става по доста съответни тематики.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР