Лидерът на Далас Маверикс Лука Дончич ще пропусне предсезонния мач

...
Лидерът на Далас Маверикс Лука Дончич ще пропусне предсезонния мач
Коментари Харесай

Лука Дончич може да пропусне старта на сезона в НБА

Лидерът на Далас Маверикс Лука Дончич ще пропусне предсезонния мач на отбора си в петък поради травма на прасеца. Той е под въпрос и за откриващия мач за сезона против Сан Антонио Спърс на 25 октомври, съобщи " Ройтерс ".

Словенецът се контузи на подготовка в Мадрид на 9 октомври и мина ядрено-магнитен резонанс след прибирането на тима в Далас.

Треньорът на Маверикс Джейсън Кид успокои, че положението му не е съществено, само че добави, че " ще бъде прегледан още веднъж по-късно през седмицата " Ден преди травмата Дончич игра единствено пет минути, като вкара 9 точки в контрола против някогашния си тим Реал (Мадрид). Испанците завоюваха мача със 127:123.

Кид сподели още, че гардът Кайри Ървинг се възстановя добре след травмата в региона на слабините. " Той е добре, ще забележим по какъв начин е на следващия ден и ще продължи напред ", сподели треньорът.

През предишния сезон междинните индикатори на Дончич бяха 32,4 точки на мач,  8,6 битки и 8 асистенции в общо 66 мача./ Българска телеграфна агенция
 Лука Дончич няма желание да напуща Далас
Лука Дончич няма желание да напуща Далас

" Чувствам се благополучен "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР