Лидерът на „Да, България“ подаде оставка като лидер на партията.

...
Лидерът на „Да, България“ подаде оставка като лидер на партията.
Коментари Харесай

Христо Иванов подава оставка като лидер на „Да, България“

Лидерът на „ Да, България “ подаде оставка като водач на партията. Това разгласи самият той на Фейсбук страницата на партията.

„ След като почна да става по-ясна картината на резултатите от изборите, които бяха извършени през вчерашния ден и съответно нашия резултат – на „ Демократична България “, ние започнахме да вършим разбор и оценка на този резултат. Днес организирахме Изпълнителен съвет на „ Да, България “ и аз приказвам в качеството си на водач на „ Да, България “. На този Изпълнителен съвет всички се обединихме към мнението, че резултатът е извънредно неприятен. Той демонстрира доста съществено оттегляне по отношение на резултатите, които бяхме постигнали както на изборите на 11 юли, по този начин и на пролетните избори – на 4 април ", добави още Христо Иванов.

" Демократична България е коалиция, в която инвестирахме всички дружно с ДСБ и сътрудниците от " Зелено придвижване " като инструмент на трайно посланичество. Никой обаче различен обаче не се заема за трайно посланичество на демократичната общественост. Призовавам да пазим инструмента, тъй като знам какво костваше на всеки. Благодаря на сътрудниците Атанас Атанас, Владислав Панев и Борислав Сандов поради мъдростта и труда, отдадеността, с която дружно работихме. В последна сметка мисля, че максимален дял от отговорността се пада на мен ", сподели Христо Иванов.
https://www.facebook.com/dabulgaria.bg/videos/448222796677912
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР