Лидерът на БЗНС Димитър Петков разпространи до медиите своя позиция,

...
Лидерът на БЗНС Димитър Петков разпространи до медиите своя позиция,
Коментари Харесай

БЗНС: Институциите да спрат проруския митинг пред президентството, обслужва интересите на Кремъл

Лидерът на Български земеделски народен съюз Димитър Петков популяризира до медиите своя позиция, обвързвана с подготвяния на следващия ден хибриден протест за мир в София.

Ето цялостния текст на Позицията:

Русия се пробва да възвърне въздействието си на Балканите и в България.

Опитът на следващия ден пред президентството да се вдигне " протест на мира " е част от тактиката и войната на Путин.
Съюзниците му са ясни – „ миротворците “ от русофилския набор отпред с Радев. Там пред неговите порти, протежетата на Путин, ще желаят да компрометират българската позиция и украинската увереност по отношение на съветската експанзия.

Съобщението, че се готвят да предизвикат, като развяват и украински флагове е обезпокоително. Тези способи са познати в практиката на съветската задгранична политика на Русия. Целта е България да покаже пред пРезидента си, че украинците желаят мир с Путин.
Това несъмнено е надалеч от истината, само че е хибридна действителност.

Като водач на Български земеделски народен съюз виждам по какъв начин пропутинските сили се засилват и стремят да разпалват пожари на наша територия. Дали ще жалят по руските паметници, дали ще окупират Парламента или ще подвигат " протест за мир ", то те обслужват само съветското имперско навлизане в европейска България.
Една от изгодите от ръководството на евроатлантическото болшинство е изолирането на съветското въздействие и секване на съветските ползи, построили десетилетни зависимости измежду политическата класа и държавните ни институции. Очевидно това състояние не е преференциално за водещия война против Украйна и Европа Кремъл. Путин крепко е стъпил като въздействие в прилежаща Сърбия, разколебава европейския път и на Северна Македония, само че той се нуждае и от България, с цел да възвърне целия си канал на въздействие на полуострова и от там да нападна Европейски Съюз и НАТО.

Български земеделски народен съюз приканва българската общност и институции да разобличат утрешния опит на българските путинофили да се дискредитира Украйна, и да поддържат съветската експанзия!
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР