Лидерът на БСП-София Калоян Паргов поиска оставката на кмета Йорданка

...
Лидерът на БСП-София Калоян Паргов поиска оставката на кмета Йорданка
Коментари Харесай

Паргов кръсти бурята на Фандъкова, иска кметът да даде оставка

Лидерът на БСП-София Калоян Паргов изиска оставката на кмета Йорданка Фандъкова. Той упорства и за изключителна сесия на Столичния общински съвет, поради наводненията след бурята нощес. 

Бурята " Фандъкова " ни връхлетя и изми всички достижения на госпожа Фандъкова и нейния екип, счита Паргов. Според него кметът би трябвало да изясни по какъв начин градът се готви за предварителна защита на сходни феномени на ексклузивен СОС. 

Ако Йорданка Фандъкова не потвърди, че може да ръководи града с друго, с изключение на с пиар, дано да се отдръпна и да ни освободи от личната си стихия, сподели ръководителят на Българска социалистическа партия – София. 

„ София през вчерашния ден за следващ път се трансформира във Венеция. От една година има изказвания на Столична община, че климатът е отговорен за всичко. Ако нещо като злополучие и събитие редовно се повтаря в света, то нормално си получава име и нормално е женско. Така се кръщават ураганите. Вчерашното да кажем, че е стихия. Така че това е бурята „ Фандъкова “, която ни връхлита за следващ път “, изясни Паргов.  
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР