Лидерът на БСП Корнелия Нинова се срещна с новоназначения посланик

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова се срещна с новоназначения посланик
Коментари Харесай

Корнелия Нинова се срещна с посланиците на Гърция и Полша

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова се срещна с новоназначения дипломат на Гърция, Н. Пр. господин Димитриос Хронопулос. На срещата, състояла се на "Позитано " 20, Нинова срещна посланика с оценката на Българска социалистическа партия за политическата конюнктура в страната.

Бяха показани и главните цели в работата на партията, заложени във „ Визия за България”. Двамата разискаха развиването на двустранните връзки в региона на енергетиката, туризма и миграцията, както редица тематики от политическия дневен ред както на района, по този начин и на Европейския съюз.

По-рано денем Нинова беседва и с посланика на Република Полша Мачей Шимански. На срещата, състояла се в централата на Българска социалистическа партия, бяха разисквани редица въпроси от съвместен интерес.

Лидерът на левицата срещна и него с главните цели в работата на Българска социалистическа партия. Акцент в срещата бяха предложенията на социалистите във „ Визия за България” и позициите на партията по настоящи публични проблеми. Бяха разисквани и опциите за съдействие и развиване на връзките сред България и Полша както на двустранно равнище, по този начин и в границите на Европейски Съюз.

Това са следващите срещи на водача на Българска социалистическа партия с посланици на основни за България сътрудници, измежду които Съединени американски щати, Русия, Франция, Полша и Гърция.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР