Лидерът на БСП Корнелия Нинова се похвали пред депутатите си,

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова се похвали пред депутатите си,
Коментари Харесай

Нинова отказала грозен пазарлък за Изборния кодекс

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова се похвали пред депутатите си, че отхвърлила пазарлък с ГЕРБ за изборните правила.

Според водача на Българска социалистическа партия ръководещите имат интерес от мъртвите души и по тази причина не желаят да изчистят изборните описи.

Нощта в гласуването на Изборния кодекс била блестящо доказателство за пазарлък. Такъв пазарлък бил препоръчан на левицата и Нинова отказала. Тя настоя за чисти диалози.

" В онази нощ беше " ти на мене-аз на тебе " , изясни аленият лидер. Наяве излязла сделката с Движение за права и свободи. Затова и социалистката вижда новата коалиция ГЕРБ-ДПС-ОП.

Тя акцентира, че е изумена от мълчанието на Борисов.
 Имайте едно на разум с АБВ, предизвести Станишев
Имайте едно на разум с АБВ, предизвести Станишев

Според Георги Божинов левицата не може да си обезпечи болшинство

По думите ѝ корупцията към този момент е заложена в законите на Борисов. Диктатурата се превръщала в държавна политика. Соцводачът подчертава на орязаните права в Изборния кодекс. Герберите се страхували от машинното гласоподаване по тази причина и го отсрочили. Преференциите пък станали на процедура невъзможни.

Тя направи и разбор на настоящата политическа обстановка в страната.

" Всички индикатори в страната се утежняват. " Това посочи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред пленума. Тя настоя за спор за бъдещето на България и на всеки български жител.

" Отвсякъде сме заливани от кавги " , акцентира аленият лидер. Тя подчертава върху проблемите на дребния и междинен бизнес, а точно новата система за отчитане.

Държавна разпоредба инквизира българския бизнес, съгласно мнението на БСК.
 Българска социалистическа партия упрекна ръководещите, че гласоподават на мрачно Изборния кодекс Обновена
Българска социалистическа партия упрекна ръководещите, че гласоподават на мрачно Изборния кодекс

Зарков е изумен, че към момента има 8% от българите, които имат вяра на Народното събрание

Нинова акцентира, че кражбите не престават на всички равнища . Тя напомни абсурда " Ало, Банов съм " и далаверите със строителството.

Червеният водач уточни и проблемите в опазването на здравето като предвижда, че те ще се задълбочат. " Няма да се реализира икономическата напредък, който е заложен ", притеснява се социалистката. Тя е безапелационна, че държавното управление смачква стопанската система. Нямало и съответна обществена политика.

Корнелия Нинова напомни и абсурда с възможното отравяне на Емилиян Гебрев и крупните парични потоци от Венецуела към страната ни .

" Ако службите са знаели и са минали, те са съучастници ", съгласно водача на Българска социалистическа партия. Ако не са знаели, то те не били способни да защитят националната ни сигурност, по думите й. В резултат надали скоро щели да ни одобряват в Шенген.
 Българска социалистическа партия и ГЕРБ се карат кой е тайфа и кой комсомолец
Българска социалистическа партия и ГЕРБ се карат кой е тайфа и кой комсомолец

Страстите към Изборния кодекс се разгорещиха

" Нашата цел не е те да станат, ние да седнем " , съобщи още водачът на Българска социалистическа партия. Битката била за господство на закона. Тя изиска пленумът да излезе с апел към целия български народ да се направи общ фронт за страната. Те разградена страната, акцентира тази визирайки днешната власт.

Другото предложение е ПГ на Българска социалистическа партия да напусне Народното събрание. Законодателният орган се употребил с 8% доверие. Там се правел тежък лобизъм и сделки.

" Ние нямаме място в тези сделки и в този вид закони ", акцентира водачът на столетницата.

В Народното събрание се водели жълти разногласия. Левите слагат условия към мнозинството- избор на нова ЦИК, анулация на позорните нощни гласувания, връщане на преференциите и спор за машинното гласоподаване.

" Моментът в България е извънредно значим ", добави още социалистката.
 Българска социалистическа партия пита кой се съмнява в честността на машинния избор
Българска социалистическа партия пита кой се съмнява в честността на машинния избор

Защо ви е боязън от очевиден, почтен и транспарантен вот
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР