Лидерът на БСП Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик
Коментари Харесай

БСП подкрепя европейската интеграция на Северна Македония, но не за сметка на националния ни интерес

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова  Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на Коалиция за беседва със специфичния делегат на държавното управление на Република Северна Македония за България Владо Бучковски и Зоран Попов, държавен секретар в Министерството на външните работи, по искане на македонската страна в централата на Българска социалистическа партия. На срещата бяха разисквани двустранните връзки сред Република България и Република Северна Македония.

"Пред своите събеседници подчертах, че Българска социалистическа партия постоянно е подкрепяла поредно и кардинално европейската интеграция на Република Северна Македония, само че не за сметка на националния интерес на България. Както и че Договорът за другарство, добросъседство и съдействие сред двете страни би трябвало да се извършва прецизно. В допълнение срещнах господин Бучковски и господин Попов с позицията на Българска социалистическа партия, която приканва за деен и градивен двустранен разговор ", разкри Нинова.

"Изразих убеденост, че със мощно политическо водачество може да бъде реализирано трайно и стабилно решение на сензитивните въпроси сред България и Република Северна Македония в дух на добросъседство и в полза на двете страни ", сподели още тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР