Лидерът на БСП Корнелия Нинова и членовете на клуб Единство“

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова и членовете на клуб Единство“
Коментари Харесай

Корнелия Нинова и членовете на клуб „Единство“ обсъдиха идейното и организационно състояние на БСП

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова и членовете на клуб „ Единство “ разискаха идейното и организационно положение на партията, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия. Пред социалистите от клуба беше възложен плана на идея за нова стратегия на Българска социалистическа партия, който ще се разисква на Kонгреса, бяха направени и оферти за допълнения. 

 

„ Вашият разбор и препоръки са извънредно скъпи “, обърна се Нинова към членовете на клуб „ Единство “. Дискусията продължи два часа и обхвана с изключение на партийни въпроси и такива за общата политическа конюнктура в страната, парламентарните и локални избори и вероятностите пред България.

 

На срещата участваха членът на Националния съвет на Българска социалистическа партия Иван Ченчев и ръководителят на БСП-Оборище Михаил Ставрев. На 10 февруари ще се организира съвещание на Националния съвет на Българска социалистическа партия. То трябваше да се състои на 5 февруари, само че беше отсрочено. Очаква се на 11 февруари да се състои 50-ият Конгрес на социалистическата партия.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !  
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР