Лидерът на Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на

...
Лидерът на Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Вотът не мина заради БСП! От 3 г. ГЕРБ не е в управлението, а те какво свършиха?

Лидерът на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г коментар несполучливия избор на съмнение в Разград, където показа претендентите за кметове и общински съветници на партията.

" Имахме голямо болшинство ", отбеляза той.  " Този избор не мина на първо място поради. Нинова през вчерашния ден си разреши да каже, че всичко в енергетиката се дължало на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година Само да им припомня, тъй като някои папагали, през днешния ден се пробваха да повтарят. Нека да припомня, че от три години не е на никое място в държавното ръководство. През това време Нинова беше вицепремиер и министър на стопанската система. Пеканов внесе проекта. След 3 година - отново ние отговорни. Какво свършиха за тези три години? “, попита водачът на.

" Огромна неточност е, че не направихме " Хемус “, сподели още той.

По думите му след неговото ръководство, нищо в Разград не е направено. " Навсякъде едни поправки, все едно сме страна на ремонтите, тъжно ми е като пристигам в този район ", сподели някогашният министър председател.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР