Лидерът на Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на

...
Лидерът на Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на
Коментари Харесай

Борисов: С ПП коалиция няма да направим, Кирил Петков е последният, който може да говори за прозрачност


Лидерът на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е на посещаване в град Пловдив. Той  проверява градежа на " Колежа ", стадионът на " Ботев Пловдив ".

" Това, което зависеше от нас за финансиране, сме го създали. Върви добре, като виждам. Направете това, което има на стадиите. Искам да ги видя, с цел да се играе мач. Искам да е пример ", прикани домакините Борисов.

" Сега ви виждам всичките - и " Левски " желаят козирки. Трябва да работите. Искам да видя какво е направено. Мостът ви е остарял, само че това си е работа на пловдивчани. Ако не ви би трябвало, не го правете ", смъмри строителите той.

Той разяснява и днешното изявление на пред БТВ.

" Животът не е единствено пенсии. Ние давахме по 50 лева Ето, други желаят стадион. 10 детски градини строим в Пловдив. Животът си върви. Светът върви към война, а ние си приказваме, че ще вършим тунел. Къде им е мостът, къде им е Черно море автомагистралата. Лъжа, неистина, неистина. е последният, който може да приказва за бистрота. Той пазаруваше депутатите на Има Такъв Народ - по лаборатории, жилища. Искаме естествени отношение. Видно е, че с тях коалиция не може да се направи. Важно беше за мене двата съюза, в която членуваме, Европейски Съюз и НАТО, да ги подкрепим. И с големи болшинства подкрепихме ", сподели Борисов. Той посочи, че приказва и с други партии, освен в Политическа партия.

" Искаме да има държавно управление. На Запарожие руснаците и украинците се бият всеки ден. И ние би трябвало да мислим всеки ден. Търпеливо, без его и страсти би трябвало да забележим с кой мандат държавно управление може да има. няма да гласоподава за ф-16, ние ще ги свалим. Не сме Слави Трифонов  Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и продуцент. Роден е в. Искаме един консултатитев съвет при президента. Той е умен човек и няма да остави страната без държавно управление и парламент ", сподели Борисов. 

" Какво стана с язовирите, какво - с ББР. И най-малко има щатни излъчвания - не им вършиме услуга. Аз съм оптимист, че ще има държавно управление. Трябва да го създадем всички, в случай че сме виновни. Аз не тичам от отговорност, тъй като съм правил 3 държавни управления.  Най-лошото е длъжностен кабинет без парламент пред трета международна война или нуклеарна повреда. Имаме и потенциал, само че с 67 депутати не можем да създадем държавно управление ", разясни Борисов.

Той разгласи, че ще издигне нова кандидатура за кмет, макар че Зико направил доста положителни неща. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР