Лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев направи доста смела прогноза. Посредством

...
Лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев направи доста смела прогноза. Посредством
Коментари Харесай

Лидерът на БОЕЦ със смела прогноза: До края на февруари Гешев няма да е главен прокурор

Лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев направи много смела прогноза. Посредством персоналния си профил във Facebook той планува, че до края на февруари Гешев няма да е основен прокурор. Той твърди, че гражданското придвижване разполага с информация, която ще окаже основно въздействие върху това.

Повод за коментара му стана чуването на основния прокурор пред Европарламента през днешния ден. В него Гешев още веднъж се оправда с Испания за " Барселонагейт " и отхвърли да има парцели отвън България.
Гешев отново се оправда с Испания за " Барселонагейт " и отхвърли да има парцели отвън България
Досъдебното произвеждане, известно като " Барселонагейт " не е завършило, само че се бави поради неналичието на отговор от управляващите в Испания. То...
Прочети повече
Ето какво написа Георги Георгиев:

" Гешев се гърчи в Брюксел и сипе следващите неистини.

Гешев си отпътува. И тъй като все питате по кое време, ще кажа. До края на февруари Гешев няма да е основен прокурор. Казвам го не като заричане, а на база на информацията, документите и данните, с които БОЕЦ разполагаме.

Нови документи и данни, които разкриват директна връзка и присъединяване на Гешев в едно от най-бруталните и нашумяли закононарушения през последните години. Признавам, че даже и аз бях сюрпризиран от това, което видях и чух. Знам на какво са способни изродите, изпитал съм го на гърба си, само че все пак не разбирам по какъв начин човек губи човешкото в себе си. Гешев си отпътува.
Зависят ли парите по Плана за възобновяване ни от битката с корупцията - Гешев отговори
Заличава се постигнатият прогрес в България по повод върховенството на закона. Това беше главният извод, който основният прокурор...
Прочети повече
Следете идните разкрития и дейности на БОЕЦ и броете дните на Гешев. Очакваме и следващите удари против нас.

Битката продължава. "

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР