Лидерът на "Атака" Волен Сидеров се чувствал измамен от коалиционните

...
Лидерът на "Атака" Волен Сидеров се чувствал измамен от коалиционните
Коментари Харесай

Сидеров се чувствал дисидент, чуди се дали да напусне парламента

Лидерът на "Атака " Волен Сидеров се чувствал излъган от съдружните си сътрудници в "Обединени патриоти " и се чудел дали да не напусне Народното събрание.

"Не знам дали има смисъл да оставам в този парламент. Не виждам смисъл да заставам в Народното събрание като депутат и да заблуждавам хората, които са ме избрали ", ожали се пред БТВ той и настоя Патриотите да изпълнят обещанието си за по-високи пенсии.

"НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация се пробват да отстраняват "Атака " - изнесохме ги като пиедестал на тази коалиция. Сега те са 20 души, а ние "Атака " - 7. Ако при влизане в коалиция, прилагаш синдрома на кукувицата, която снася в непознато гнездо, това не може да продължи ", разяснява Сидеров последните събития в патриотичното обединяване. Той акцентира, че е отхвърлен от управлението на дребната коалиция посредством машинация. "На процедура не работим дружно ", призна атакистът.

Лидерът на "Атака " насочи въпрос - откакто стопанската система е толкоз добра, откакто имаме толкоз доста остатъци, за какво не оправят приходите на хората?. "Как може да се работи с хора, които с машинация желаят да изчистят не Движение за права и свободи от властта - в този момент Движение за права и свободи е по-здраво във властта, в този момент обединението е ГЕРБ-ДПС-ВМРО ", сподели Сидеров без да съобщи непосредствено, че съдружните му сътрудници желаят да отстранен неговата партия. "Атака " нервира, има струпване на комплекси ", изясни той.

Припомняме, че преди две седмици Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ отстраниха Волен Сидеров като ръководител на групата на дребната коалиция. Това е станало в отсъствието на депутатите от "Атака ", както и на самия Сидеров, който е схванал за отстраняването си от обявлението, прочетено в Народното събрание. Тогава от "Атака " оповестиха, че отстраняването на Волен Сидеров като началник на парламентарната група на "Обединени патриоти " не е юридически издържано и той внесе писмо до ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева.

Десислав Чуколов съобщи по този мотив, че "партньорите " от НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация не могат един прелом да създадат като хората.

Последният път, когато Патриотите съумяха да съберат съдружен съвет беше във връзка намаляването на дотациите на партиите. Следващ подобен е плануван за края на юли.

Тотален раздор сред трите обединения в Обединените патриоти настъпи откакто не се схванаха за общо явяване на евроизборите, а Вътрешна македонска революционна организация след провеждането на изборите упрекнаха "Атака " във водене на клеветническа акция. А дрязгите в дребната коалиция започнаха преди повече от година с очевиден спор сред водачите на "Атака " и НФСБ.

"Няма потребност от каски, въпросът е до повече уместност и повече мъжко държание. Не мъжко да се събереш на мрачно и прикрито и да кажеш - "тебе те изключваме от комсомола ". Бил съм отстъпник преди 1989 година, в този момент съм отстъпник още веднъж. Русия през днешния ден не е Съветския съюз. Ако 2015 година бяхме създали "Южен поток ", щяхме да имаме 2 милиарда доходи ", продължи Волен Сидеров с изповедта си.

За абсурда с хакерската офанзива, при която бяха източени данните на 5 млн. български и непознати жители от системата на Национална агенция за приходите, Сидеров съобщи, че хакерски офанзиви има на всички места по света. Държавата би трябвало да си пази и данните, и тайните, а не това да става всекидневна дъвка.

"Сигурно в близко бъдеще ще имаме разтрошаване на още по-потресаващи бази данни. Нужно е да има експерт за запазване на данните, който да е добре заплатен. Тук не би трябвало да се пестят пари, както не се пестят за фантомните Ф-16 - там изтърсиха доста пари ", уточни Сидеров. По думите му в този момент това е рискът на деня - нападат уеб сайтове на банки, на Централно разузнавателно управление на САЩ. "Стигна и до нас тази болест на века ", изясни той.

"Поддържаме колониален режим на стопанска система - ниско платено население, тичане на интелигентните хора в богатите стопански системи и поддържане на богатите стопански системи ", сподели още водачът на "Атака ".

От думите му стана ясно, че той поддържа президентското несъгласие за четирите контракта за придобиване на изтребителите Ф-16, тъй като: "не беше говорено задоволително за Ф-16 - за какво един аероплан, който е на чертожната дъска, беше разгласен за най-хубавия. Защо би трябвало да се заплати вкупом за нещо, което ще пристигна след 4 години ".

"Васалната политика не е в отбрана на националния интерес ", разяснява Сидеров. "Какво истеризиране става по посока на това дали да се поклоним повече с чупка в кръста за Съединени американски щати! ", възкликна той.

"Империята е споделила - плащайте в този момент, вкупом. Те даже не смъкват визите за българите - третирани сме като рискови хора ", обоснова Сидеров претекстовете си, които са в поддръжка на ветото на президента. По думите му актуалният боен министър Красимир Каракачанов е претърпял смяна на своето мнение за изтребителите. "През 2015 година Каракачанов пази моята теза - Съединени американски щати да ни дадат една ескадрила против използването на базите у нас. През 2019 година в комисията по защита той пита Павел Шопов - къде са тези бази ", сподели Сидеров.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР