Лидерът на Атака Волен Сидеров реши да привлече вниманието върху

...
Лидерът на Атака Волен Сидеров реши да привлече вниманието върху
Коментари Харесай

Сидеров пак с цирк в изборната нощ, опитва се да нахлуе в Арена Армеец

Лидерът на " Атака " Волен Сидеров реши да притегли вниманието върху себе си в изборната нощ с ново буйство. Той и други членове на партията му се пробват да влязат в столичната зала " Арена Армеец ",където се намира Общинската изборна комисия.

Сидеров желал да следи какво става вътре, само че полицията отхвърля да го пусне, тъй като по закон няма право да е там. В ОИК-София се предават протоколите от изборните комисии от цялата столица.

Решението на атакистите да нахлуят в " Арена Армеец " идва малко, откакто се разбра, че екзитполовете дават на Сидеров едвам 1-2% поддръжка като претендент за кмет на София.

Това не е първият път, в който водачът на " Атака " прави циркове в изборната нощ. Преди 4 години, когато стана ясно, че " Атака " е спечелила към 3% от гласовете на локалния избор в страната, той реши да нахлуе в НАТФИЗ. Тогава Сидеров се държа надменно със студенти и публицисти, тъй като имал " цивилен дълг ". Той размахваше депутатската си карта като оръжие.

Сега Сидеров повтаря същия сюжет. Той се усъмнил, че служителите на реда, които го стопират, са същински чиновници на реда, оповестява бТВ.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР