Лидерът на Атака Волен Сидеров покани вторият човек в ГЕРБ

...
Лидерът на Атака Волен Сидеров покани вторият човек в ГЕРБ
Коментари Харесай

Сидеров: Цветанов на неделно училище, за да не прави повече гафове

Лидерът на Атака Волен Сидеров предложения вторият човек в ГЕРБ Цветан Цветанов на неделно учебно заведение, с цел да не прави повече дипломатически гафове. 

Повод са думите на шефът на ПГ на ГЕРБ че " Русия и Китай са едни от съществени евентуални закани за мира и стабилността " след края на 82-рото Междупарламентарно съвещание Европейски парламент – Конгрес на Съединени американски щати в София. 

Това е груба неточност, такива думи не се приказват. Да кажеш, че Русия и Китай са опасност за мира - това е недодялан дипломатически гаф. Аз от дълго време съм споделил, че мога да направя едно неделно учебно заведение, да експортирам лекции, разяснява Сидеров. На Русия и Китай надали им пука какво приказва в България Цветан Цветанов, добави той по Нова тв. 

Радвам се, че след толкоз години в българската политика направих една школа. Сега виждам, че водачите на най-голямата дясна и най-голямата лява партия приказват тези, които аз съм излагал през годините, съобщи Сидеров. Аз съм предложил нещата, които в този момент се чуват, акцентира той.

„ Миналата седмица лидерката на опозицията подлагаше на критика държавното управление за какво не взима повече ограничения за мигранти. През 2013-2014-та аз предлагах същото, имаше техен министър председател – Орешарски. Предлагах затваряне на границата. Сега го слушам от премиера същото нещо. Е, след 5-6 години забавяне, само че отново се чува. Това е добре, тъй като най-сетне България показва на глас това, което е нейният интерес. Чувам от премиера нещо, което преди години щеше да е наречено шовинизъм, национализъм. Европеец съм, само че първо съм българин – това съм го повтарял стотици пъти ”, напомни Сидеров.

Тук става дума за инстинкт за самозапазване. Хората в Европа видяха, че това безотговорно навлизане на талази от противозаконни извършители на границата, тъй като Европа бе приела политиката под външен напън и споделяше – давайте ни още. Това, което липсва на разговора и коментара по тематиката е, че лидерите в Европа към момента не стигат до същината на казуса, кое провокира тази мигрантска вълна. Не е ли това политиката на Съединени американски щати в Близкия изток и Северна Африка, която възпламени няколко огъня. Разрушиха Либия. Какво е Либия в този момент? Една безконтролна територия, от която бягат хиляди и хиляди. Египет – на власт пристигнаха „ Мюсюлманските братя ”. Ирак – разрушена територия, от която се роди ИДИЛ. Сирия – не съумя, тъй като се намеси Русия ”, съобщи той.

Всичко това са удари, нанесени от американската военна машина, от време на време директно, и от техните служби и спътници в района – Саудитска Арабия, Израел и така нататък Това провокира вълните на мигранти и ние би трябвало да го споделяме. Следващата стъпка ще бъде това, европейските водачи да посочат Съединени американски щати и да кажат: „ Вие сте отговорни за това, което поносим в този момент ”, акцентира Сидеров.
Политикът съобщи, че образуването на мигрантски центрове отвън Европейски Съюз към този момент е механически въпрос, който би трябвало да се реши на формата Съвет на върха.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР