Лидерът на Атака Волен Сидеров опита да влезе с екип

...
Лидерът на Атака Волен Сидеров опита да влезе с екип
Коментари Харесай

Волен Сидеров с опит да нахлуе в „Електрохолд” – пита защо спрели тока в телевизията му

Лидерът на „ Атака ” Волен Сидеров опита да влезе с екип на телевизия „ Алфа ” в клон на „ Електрохолд ” - новото име на сдруженията на ЧЕЗ в България. Това излиза наяве от клип, който бе оповестен в формалната Facebook страница на медията.

Сидеров изясни, че е търси диалог с сдружението, тъй като токът на малкия екран е спрян от през вчерашния ден към 13:30 ч.

„ Ние не сме пристигнали да се караме. Защо е спрян токът на една медия? Защо нарушават закона за радиото и малкия екран? ”, попита Сидеров като разясни, че това не е редно, даже поради неплатени сметки.

Охраната на „ Електрохолд ” изясни на водача на „ Атака ”, че централният офис на сдружението е на „ Цариградско шосе ” 156, а и е неразрешено да се снима вътре в постройката. Мъжът ги моли учтиво да си изтеглят номерче и да изчакат като останалите клиенти.

„ Защо вършиме проблем? Изчакайте като естествени жители. Нямате преимущество пред останалите жители ”, изяснява защитата.

Сидеров пък го упрекна, че ги е посрещнал надменно и ги е изгонил, при което излезе да чака „ на тротоара ”. От видеото не излиза наяве по какъв начин се е развила обстановката.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР