Лидерът на Атака Волен Сидеров и половинката му Деница Гаджева

...
Лидерът на Атака Волен Сидеров и половинката му Деница Гаджева
Коментари Харесай

Първо в БЛИЦ! Сидеров и Гаджева пристигнаха на сватбата си

Лидерът на " Атака " Волен Сидеров и половинката му Деница Гаджева дойдоха на сватбата си. Те ще си кажат заветното " Да " в столичния храм " Св. св. Кирил и Методий ". Двамата дойдоха в ретро автомобил.























Кумове на сватбата са водача на " Атака " Волен Сидеров и половинката му Деница Гаджева са предприемачът Димитър Савов и брачната половинка му Дарина. Савов е и кръстник на дребния Волен Сидеров. Бизнесменът и Сидеров се познават от 27 години.





В двора на столичния храм " Св. св. Кирил и Методий " е цялостно със сватбари. Сред тях са проф. Станислав Станилов, Румен Ваташки и Десислав Чуковов, Кристина Патрашкова, министърът на туризма Николина Ангелкова, националният координатор на " Атака " и някогашен секретар на Министерство на вътрешните работи Светлозар Лазаров, съобщи кореспондент на БЛИЦ.





Младоженците са дружно от края на 2011 година, само че се познават отпреди 12 години., когато Деница оглавява младежката организация на " Атака ". Двамата се венчеят в столичния храм " Св. св. Кирил и Методий ", където преди време е кръстено детето.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР