Лидерът на Атака и новоизлюпен кадидат за кмет на София

...
Лидерът на Атака и новоизлюпен кадидат за кмет на София
Коментари Харесай

Вижте изцепките на Волен Сидеров в “Референдум” по БНТ

Лидерът на " Атака " и новоизлюпен кадидат за кмет на София Волен Сидеров подсети за себе си след величествен скандал сред него и водещата Добрина Чешмеджиева в " Референдум " по Българска национална телевизия нощес.
Предаването беше прекратено за малко, а до паузата се стигна, откакто микрофонът на Сидеров бе пресечен, защото времето му по правилник изтече.
Преди да се стигне до разправията, водачът на „ Атака “ твърдеше, че му постановат цензура, а Българска национална телевизия не е на Чешмеджиева и тя би трябвало да го остави да приказва. Водещата му направи забележка. Разрази се скандал, в който всички говореха един през различен, а доведената от Сидеров за поддръжка аудитория от млади девойки апострофираше или ръкопляскаше.
Накрая в студиото влезе защитата – двама души застанаха от двете страни на Волен Сидеров , само че до извеждането му не се стигна. През това време той говореше за милионите, които се изливат в Българска национална телевизия и по какъв начин на него му упражняват цензура.
Видео от следващите изцепки на Волен Сидеров, с които подсети за бурния си манталитет, вижте ТУК след 4.21 мин:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР