Лидерът на АБВ Румен Петков реагира емоционално на новината, че

...
Лидерът на АБВ Румен Петков реагира емоционално на новината, че
Коментари Харесай

Румен Петков: Вън Цветановщината от политиката!

Лидерът на АБВ Румен Петков реагира прочувствено на новината, че ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов напускана Народното събрание. В публична позиция до медиите той разгласи, че " цветановщината " би трябвало да излезе от политиката, написа dir.bg.

Цветанов напуща Парламента. Дотук добре! Човек с сходен нрав и с сходно необяснимо имущество няма място в политиката. Той илюстрира ГЕРБ в най-извратения му тип. Те не си дават сметка, че това отвращава естествения българин. Трябва да сме наясно по какъв начин американците канят необяснимо забогатели хора на закуска и че това дава отговор на техния нрав. Отвращаващо е за честния и измъчен българин. ВЪН ЦВЕТАНОВЩИНАТА ОТ ПОЛИТИКАТА! ", гласи формалното известие от Румен Петков, без редакторска интервенция.

На траял повече от час брифинг по-рано през днешния ден Цветан Цветанов разгласи, че напуща Народното събрание, само че резервира поста си на зам.-председател на ГЕРБ. Причина за това стана абсурдът с евтините жилища, в който основен воин е точно Цветанов. Той добави, че ще управлява предизборния щаб на ръководещата партия.

" Болно ми е, само че това го има в огромната политика. Много хора са ми казвали: " Да знаете - ветровете брулят високите върхове ", разяснява Цветан Цветанов.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  1  0 MrBean (преди 1 минута) Рейтинг: 2043 | Одобрение: 928 Това в действителност ли го е споделил тоя пияч. Да му напомня че малко или доста ЦЦ е платил за ап., а какъв брой от Червените и ЛилЯвите не са платили и стотинка.Не не приказвам за след 1944та,говоря за в този момент за демократичното време. Това което ДКМС направи за Република България и Съюз на съветските социалистически републики не съумя!!! Напиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР