Лидер на опозицията в Руанда настоява Обединеното кралство да се

...
Лидер на опозицията в Руанда настоява Обединеното кралство да се
Коментари Харесай

Лидерът на опозицията в Руанда предупреждава, че парите в брой от 240 милиона паунда в сделката за мигрантите трябва да бъдат „запазени“

Лидер на опозицията в Руанда упорства Обединеното кралство да се откаже от договорката си с мигрантите, предупреждавайки, че нейната нация е управлявала неприятно финансите в предишното.

Victoire Ingabire Umuhoza, която излежа осем години затвор за оборване на диктатурата в Руанда, подвигна паника, когато стана ясно, че Обединеното кралство е изпратило в допълнение £100 милиона като част от схемата. Очаква се да бъдат платени още 50 милиона паунда – и там към момента не са преместени мигранти.

Г-жа Умухоза сподели, че договорката, която до момента ни е коствала 240 милиона паунда, би трябвало да бъде спазена. Официалните данни на Руанда демонстрират, че страната е изгубила 4 милиона паунда заради неприятно ръководство през годината до 30 юни 2022 година – повече от двойно повече от миналата година и 106 000 паунда от които са били отклонени посредством машинация.

52-годишната госпожа Умухоза сподели: „ Генералният инспектор доста пъти е откривал неприятно ръководство на обществените средства. Не знаем дали тези пари ще бъдат упр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР