Личният треньор на Карим Бензема потвърди слуховете, че нападателят ще

...
Личният треньор на Карим Бензема потвърди слуховете, че нападателят ще
Коментари Харесай

Треньор потвърди, че Бензема напуска Реал

Личният треньор на Карим Бензема удостовери слуховете, че нападателят ще напусне Реал (Мадрид) това лято.

Ден, откакто трансферният гуру, Хавиер Аталая също загатна за такава.

" Благодаря ти, Карим! Благодаря ти за всичко, което правиш. Благодаря, че ни караше да се усмихваме. Където и да отидеш, ще останеш легенда. Бензема, ти си най-хубавият състезател в историята. 14 години съм с теб в Мадрид. Ще остана с теб, където и да отидеш. Благодаря ти! Ти пристигна тук като дете, а ще си тръгнеш като легенда ", написа наставникът на Бензема, към който сериозен интерес има Ал-Итихад.

Клубът от Саудитска Арабия предлага на френския таран годишна заплата в размер на 100 милиона евро и е доста евентуално да успее с прехвърлянето, смятат медиите в Испания.

Междувременно вестник „ Апелативен съд “ заяви, че Реал (Мадрид) желае за негов заместител Хари Кейн. Според изданието, от „ Бернабеу “ са подготвени да платят 115 милиона евро за звездата на „ шпорите “.

„ Ръководството на Реал към момента преценя евентуалните подсилвания на позицията централен нападател. Реал има два разновидността. Първият е закупуването на реномиран нападател, който ще коства най-малко 100 милиона евро. Друга опция е Реал да се спре на по-евтин футболист, без значение дали е млад централен нападател или умел състезател, който би бил решението до края на идващия сезон. През лятото на 2024 година мадридският клуб ще се опита да вземе Ерлинг Холанд от Манчестър Сити или Килиан Мбапе от ПСЖ.

Освен Кейн, управлението на Реал следи нападателя на Ювентус Душан Влахович и Гонсало Рамос от Бенфика.

„ Лидерите на Реал желаят Кейн и са подготвени да предложат 115 милиона евро на Тотнъм за капитана на лондонския клуб. Проблемът може да е желанието на Кейн да остане във Висшата лига, защото той възнамерява да счупи върха на Алън Шиърър за най-вече голове в британския шампионат. Скаутите на Реал правят оценка високо британския нападател и ще създадат всичко, с цел да го привлекат в Мадрид през летния трансферен прозорец. В подобен случай Реал ще докара Мбапе през лятото на 2024 година, който ще играе в тандем с Кейн “, написа „ Апелативен съд “.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР