Личният живот на поп-фолк изпълнителките е едно от най-често коментираните

...
Личният живот на поп-фолк изпълнителките е едно от най-често коментираните
Коментари Харесай

Анелия направи скандални разкрития за поведението на дъщеря си

Личният живот на поп-фолк изпълнителките е едно от най-често коментираните неща в медиите. И почитателите на поп-фолк музиката, и множеството от хората, които настояват, че не слушат подобен жанр музика се вълнуват извънредно доста от всекидневието на фолкаджийките. Кои са половинките им, какво се случва с децата им и всевъзможни други детайлности, които могат да бъдат мотив за злословия, клюки и разнородни мнения от всевъзможен вид.

Те пък за сметка на това доста рядко разясняват персоналния си живот и съвсем в никакъв случай не разкриват детайлности към своето семейство и фамилно състояние. Анелия обаче, една от най-харесваните и слушани поп-фолк изпълнителки, е решила да не е толкоз потайна и да се разкрие пред своите фенове. Дъщеря й несъмнено съумява да скандализира необятната общност и с това провокира огромен интерес както към себе си, по този начин и към своята майка.

Едва ли някой може да отхвърли, че наследницата на певицата и Коко Динев наподобява доста по-голяма в сравнение с в действителност е, а съгласно някои хора тя към този момент даже се е подлагала на редица пластични интервенции и интервенции. Анелия обаче не счита, че е възпитала щерка си Ивон зле. Тя споделя, че я поддържа, касае се към нея с схващане, само че това не значи, че младата госпожица живее без правила.

“Ивон върви на уроци по пеене при JJ. Тя е в малко по-друг свят от моя, по-темпераментна е, до момента в който аз съм по-обрана. Тя си е тийнейджърка, бунтарка. Направила съм това, което като родител считам за вярно, дала съм и упътванията и оттова нататък я оставям тя да направи избора, дали да продължи да пее, какъв брой да е непрекъсната, само че не непременно. ” – разкрива фолк звездата.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР