ли От всички призрачни и плашещи места, на които може

...
ли От всички призрачни и плашещи места, на които може
Коментари Харесай

Замъкът на Дракула организира Хелоуин парти за смели 

ли

От всички призрачни и плашещи места, на които може да прекарате Хелоуин, е мъчно да не се сетите за замъка на Дракула в Трансилвания. Тази обвеяна в страховити истории област се намира на един хвърлей от нас и за шанс на всички фенове на ужаса в замъка ще бъде проведено празненство по случая Вси светии, написа Time Out.

Преди да се отправите натам, ще ви споделим, че ирландският публицист Брам Стокър, който се популяризира с романа „ Дракула “, разказващ за живота на Влад Цепеш, в никакъв случай не е посещавал замъка Бран. Затова е належащо да се заредите с малко въображение, с цел да съпоставите неговите описания в книгата с действителността.

За мнозина обаче Бран сигурно ще отговори на упованието за злокобно въодушевление. Там тази година сигурно ще се появи върколак - самият Дракула, защото ще бъде хазаин на грандиозно празненство.

Замъкът ще бъде отворен за нормалните обиколки през целия ден и до среднощ, като гостите ще могат свободно да изследват плашещите му кули, криволичещите коридори и страшните подземия.

За запалянковците е очакван “Вълшебен тунел на времето ” - интерактивно прекарване с фантастично осветяване и звукови резултати, ситуирано в изоставена изложба на 30 метра дълбочина в остарял бунар. Зловещо, нали? След това гостите могат да се причислят към празненството в парка до замъка, което ще стартира в 21:00 часа и ще продължи до 5:00 часа сутринта.

Най-атрактивно облечените ги чакат награди, само че би трябвало да побързате. Купонът е плануван за събота, 29 октомври. Комбо билет за нощната обиколка на замъка и достъп до празненството коства 200 леи (около 80 лева.), в допълнение би трябвало да платите 50 леи (20 лева.) за достъп до „ Вълшебния тунел на времето “.

Ако не съумеете да стигнете до Трансилвания този уикенд, нищо не сте изгубили. Може да разчитате на идващия Хелоуин, с цел да си “изправите косите ” в замъка Бран, или просто да се поразходите из някой неосветен парк в личния ви град.


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР