LG Electronics (LG) ще разкрие следващата фаза от развитието на

...
LG Electronics (LG) ще разкрие следващата фаза от развитието на
Коментари Харесай

LG представя бъдещето на смарт кухните на CES 2019


LG Electronics (LG) ще разкрие идната фаза от развиването на смарт кухните по време на CES 2019. Партньорствата ще играят основна роля в основаването на по-добро кулинарно преживяване, илюстрирано посредством колаборацията на компанията с Drop – основателят на платформата Drop KitchenOS. Подобрената интеграция на кухненски уреди (като печки) в обвързвания дом ще направи кухнята доста по-атрактивна за потребителите.

Партньорството на LG с Drop се прибавя към листата от сътрудници на компанията в областта на умните кухни, включващи Innit и SideChef. Чрез по-дълбоки взаимоотношения LG дава на потребителите достъп до по-широка гама от артикули за интелигентна кухня, с цел да заситят апетита на потребителите за по-разнообразни ястия. Смарт сбирката на LG от свързани печки, хладилници и съдомиялни опростява приготвянето на храна, както и досадното разчистване след хранене.

За да даде по-гъвкави способи да се свържат изобилието от смарт предписания, налични за смарт кухнята, LG прибавя своя XBOOM AI ThinQ WK9 Smart Display към фамилията. Мощният стерео високоговорител с вграден изкуствен интелект включва удобството на Гугъл Assistant за приятна hands-free алтернатива за готвене. 8-инчовият touch screen демонстрира хиляди персонализирани смарт предписания от Innit, тъй че да няма причина да се яде на открито.

По време на CES 2019 LG ще показа революционна машина за правене на бира - LG HomeBrew – с цел да обогати своето смарт кухненско портфолио, което още включва хладилника InstaView ThinQ и съдомиялната QuadWash. Потребителите на смарт кухнята на LG могат да се насладят на студена бира, до момента в който преглеждат предписания на вградения екран на хладилника. Когато вярното ядене е намерено, рецептата може да бъде изпратена до печката, която се затопля до вярната температура. След като ястието е сготвено, функционалността EasyClean на печката на LG отстранява останки от храна върху повърхността. Накрая същата смарт рецепта ще заяви на съдомиялната the QuadWash за оптималната конфигурация, осигуряваща безупречна непорочност на съдомиялната и употребяваните уреди.

„ Чрез партньорствата, които се концентрират върху днешните смарт уреди, можем да предоставим това преживяване, което потребителите желаят “, споделя Сонг Дае-хюн, президент на LG Home Appliance & Air Solution Company. „ Технологията прави кухнята все по-сложна, а нашата концепция е да създадем среда, която е гостоприемна и без напрежение, тъй че фамилиите да се любуват на оптимално кулинарно преживяване без да се постанова да ядат на открито “.

Посетителите на CES 2019 могат да станат очевидци на решенията за смарт кухня LG от 8-и до 11-ти януари на щанд #11100 в Las Vegas Convention Center

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР