LG Electronics (LG) ще демонстрира на CES 2023 подобрено изживяване

...
LG Electronics (LG) ще демонстрира на CES 2023 подобрено изживяване
Коментари Харесай

На CES 2023 LG демонстрира нови кухненски решения за усъвършенствани кулинарни изживявания

LG Electronics (LG) ще показва на CES 2023 усъвършенствано преживяване в кулинарния живот със своите последни, усъвършенствани кухненски уреди с добавена стойност за потребителите. Съдомиялната LG QuadWash® Pro и фурните LG InstaView® Combination Double Wall Oven и Electric Double Slide-in Range, както и микровълновата фурна LG Over-the-Range Microwave Oven дават обещание мощ и резултатност на работата, с помощта на усъвършенстваните технологии на компанията и изключителното улеснение, което интеграцията с LG ThinQ™ обезпечава.

Съдомиялна LG QuadWash Pro

За бързо и елементарно разчистване след храненето, LG QuadWash Pro съдомиялната може да измие безупречно съдовете единствено за един час. QuadWash Pro обезпечава усъвършенствана мощ на почистването, употребявайки струи вода с високо налягане, с цел да напръска съдовете от голям брой ъгли, като по едно и също време с това ги накисва с над един милион микробалончета, които оказват помощ и на най-упоритите останки от храна да излязат. Усъвършенстваната съдомиялна от LG употребява технологията Dynamic Heat Dry™, която циркулира парещ въздух в цялото й поделение, което обезпечава по-бързо изсушаване и съдове, незабавно подготвени за приложимост. Що се отнася до финалните линии, неповторимата за LG функционалност TrueSteam® спомага за намаляването на петната от вода, оставяйки всяка паница, чаша и лъжица ослепително чисти.1

Комбинирана фурна LG InstaView Combination Double Wall

Допълвайки кухнята с доза класа, LG InstaView Combination Double Wall Oven е с изчистен и изтънчен дизайн, създаден с неповторимата за LG врата InstaView – тя разрешава на потребителите да следят процеса на готвене, почуквайки два пъти на стъклото. Така могат да избегнат нарушаването на темперетурата на готвене, което нормално се получава при отварянето на вратата на фурната. Новата фурна има и Steam Sous Vide, новаторски способ за готвене, който употребява точност в контрола на темперетурата, с цел да помогне на потребителите да подготвят вкъщи ядене с качество като от ресторант. А за тези, които обичат усета и текстурата на пържената храна, Air Fry режимът реализира хрупкавостта и усета й с по-малко лой и без да е належащо авансово стопляне.

LG InstaView Electric Double Slide-in Range

Идеална за огромни фамилии или за феновете на споделени събития, LG InstaView Electric Double Slide-in Range може да се похвали с огромен потенциал, който разрешава готвенето на няколко ястия по едно и също време. Фурната употребява LG технологията ProBake Convection®, с цел да подготви храната бързо, без нуждата от авансово стопляне. Така потребителите могат да се насладят на отмерено сготвени, вкусни ястия. Технологията LG UltraHeat™ е още една иновация, която икономисва време, осигурявайки бързо загряване и акуратен надзор при бързо варене или къкрене. Новата InstaView линия е съвместима с LG ThinQ Recipe приложението. Лансирана по-рано през годината, тази услуга прави готвенето вкъщи по-лесно, като предлага над 18,000 предписания с налични артикули.

Микровълнова фурна LG Over-the-Range

LG Over-the-Range Microwave Oven прави готвенето по-лесно с нови смарт функционалности като Steam cook и Simmer cook. Страхотна за стопляне на храната, без да я изсушава, е функционалността Steam cook – употребява се в композиция със особено предоставената купа за пара2 – тя дава обещание сполучлив резултат и може да помогне на зеленчуците да запазят повече от естествените си изгоди. От своя страна, функционалността Simmer cook употребява умерена топлота за нежно притопляне на храната. Новата микровълнова фурна е оборудвана и с LG ThinQ технологията, което значи, че потребителите имат достъп до разнообразни смарт услуги за предписания, както и могат да се възползват от редица спомагателни функционалности, като надзор от разстояние, следене на работата и статус известия – всичко това през приложението LG ThinQ за смарттелефони. Нещо повече, приложението дава опция на потребителите да предотвратят проблем, преди даже да се е случил.

„ Тези висококачествени решения за кухнята интегрират нашите най-нови, новаторски технологии за по-бързо, по-интелигентно и по-комфортно прекарване при готвенето и почистването, “ споделя Лиу Джае-чеол, президент на LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. „ Ние ще продължаваме да създаваме усъвършенствани домашен уреди3, които оказват помощ на потребителите да се насладят на по-добър кулинарен живот вкъщи. “

Посетителите на CES 2023 в Лас Вегас от 5 до 8 януари могат да прегледат интелигентните LG решения за кухнята на щанда на LG (#15501, Las Vegas Convention Center).

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР