LG Electronics (LG) показва най-новата си гама от премиум UltraGear™

...
LG Electronics (LG) показва най-новата си гама от премиум UltraGear™
Коментари Харесай

LG лансира ULTRAGEAR гейминг монитор с първия в света 240HZ OLED панел

LG Electronics (LG) демонстрира най-новата си гама от премиум UltraGear™ OLED гейминг монитори (модели 27GR95QE и 45GR95QE) на CES 2023. Новите UltraGear монитори показват водачеството на LG в бързо разрастващата се OLED категория и мощните позиции на компанията в световния гейминг екран пазар.

Оборудвани с първия в света 240Hz OLED панел*, който се създава извънредно от LG, новите 27- и 45-инчови модели обезпечават рекордно време за реакция от 0,03 милисекунди Gray-to-Gray (GTG), да не приказваме за превъзходното качество на самосветеща картината с точни, реалистични цветове и безконечен контрастност. Благодарение на тези най-модерни технологии при екраните, най-новите модели дават отговор на всяко условие, когато става въпрос за потребителски стремежи за екран за игри.

27-инчовия OLED гейминг екран с невиждана скорост

LG UltraGear OLED гейминг екран (модел 27GR95QE) предлага равнището на продуктивност, належащо, с цел да се възползвате оптимално от най-модерните игри; неговият OLED екран с разграничителна дарба QHD (2560 x 1440), обезпечава периодичност на освежаване от 240Hz и изумително време за реакция от 0,03ms (GTG) за възхитително плавни игри с ниска инертност. Той покрива 98,5 % от цветовата гама DCI-P3, осигурявайки живи графики, които изцяло улавят визията на дизайнерите на игри и цифровите художници, които са ги основали. Освен това, панелът Аnti-glare & Low Reflection (AGLR) на монитора оказва помощ да се концентрирайте върху това, което е на екрана, тъй че потребителите да могат да се насладят на преживяване без разпръскване, без значение от светлината, която ги заобикаля.

Отличаващ се с поддръжка за променлива скорост на освежаване (VRR), NVIDIA G-SYNC съчетаем, FreeSync Premium, 27-инчовият UltraGear на LG обезпечава безпроблемни визуализации с минимално раздробяване. Той също по този начин поддържа HDMI 2.1 спецификации и DisplayPort 1.4 съгласуваност и включва 4-полюсен жак за слушалки, който разрешава на потребителите да се насладят на реалистичния, тримерен тон на DTS Headphone:X. Междувременно включеното дистанционно управление обезпечава бързо и елементарно ръководство на екрана плюс спомагателното улеснение на програмируемите клавишни комбинации.

Потапяне на последващо равнище с 45-инчовия закривен OLED екран

Носител на премията за нововъведения CES 2023, моделът 45GR95QE е първият по рода си 45-инчов закривен OLED гейминг екран на LG със съответствие на страните 21:9 aspect ratio и WQHD (3440 x 1440) резолюция. Това е и първият 45-инчов екран с 800R кривина: трогателен, изцяло нов формиращ фактор, планиран да доставя гейминг преживявания от последващо потомство. Сертифициран като артикул с ниско равнище на синя светлина от водещата световна организация за тестване UL Solutions, матовият OLED Anti-glare & Low Reflection панел на извития екран UltraGear е по-приятен за очите от стандартен LED панел, което значи, че потребителите могат да играят по-дълго с по-малко дискомфорт в очите.

Забележителният, закривен OLED панел на 45GR95QE предлага контрастно съответствие 1 500 000:1 и 98,5 % покритие на DCI-P3, създавайки ярки цветове, надълбоко черно и ясни изображения, които освен вършат действието на екрана живо, само че и покачват фокуса на играча. Подобно на 27-инчовия вид, 45-инчовият модел има време за реакция от 0,03ms GTG и 240Hz периодичност на освежаване. Използвайки големия капацитет на OLED, 45GR95QE обезпечава цялостно потапяне в игрите.

„ Разполагайки с водещи в промишлеността екран технологии, тези монитори могат да се похвалят със скоростта, нужна за спортни игри, както и с качество на картината, което прави всичко да наподобява и да се усеща по-реално “, споделя Сео Йънг-джае, старши вицепрезидент и началник на IT бизнеса подразделението на LG Electronics Business Solutions Company. „ Като пионер в гейминг сферата, LG ще продължи да изобретява изцяло нови потребителски преживявания посредством своите високопроизводителни монитори за игри LG UltraGear, които се оферират в разнообразни размери и формиращи фактори, с цел да задоволят всеки вид геймър. “

Посетителите на CES 2023 от 5 до 8 януари могат да се отбият до щанд #15501 в Конгресния център на Лас Вегас, с цел да се насладят на най-новите UltraGear OLED гейминг монитори. Налични за предварителна поръчка в Съединени американски щати от 12 декември, най-новите OLED гейминг монитори на LG ще бъдат пуснати в продажба на основни пазари в Северна Америка и Азия през януари, в Европа от февруари и в Близкия изток и Латинска Америка през идващите месеци.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР