Лейк Луис. Италианката София Годжа спечели любимата си дисциплина в

...
Лейк Луис. Италианката София Годжа спечели любимата си дисциплина в
Коментари Харесай

София Годжа спели спускането в Лейк Луис, Канада

Лейк Луис. Италианката София Годжа завоюва обичаната си дисциплинираност в Световната купа по ски-алпийски дисциплини за дами, като победи в първото за сезона втурване, което се организира в Лейк Луис (Канада). Действащата носителка на дребния глобус в дисциплината пропусна втората половина на предишния сезон след рухване по време на подготовка в Гармиш-Партенкирхен (Германия) през януари. Въпреки това тя завоюва глобуса откакто записа четири победи и едно второ място в първите пет старта в дисциплината през предходната акция.

На писта " Олимпия " италианката бе по-бърза с 1 секунда и 47 стотни от втората Брийзи Джонсън от Съединени американски щати. Трета остана австрийката Мириам Пухнер, която бе с 1 секунда и 54 стотни по-бавна от Годжа.

В генералното класиране в Световната купа отпред с 365 точки остава Микаела Шифрин. Втора в подреждането с пасив от 25 точки по отношение на американката е Петра Влъхова (Словакия), която пропусна днешното втурване, както направи и третата Андрея Слокар.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР