Лейди Гага в образа на шаферка на сватбата на най-добрата

...
Лейди Гага в образа на шаферка на сватбата на най-добрата
Коментари Харесай

Лейди Гага в розово на сватбата на най-добрата си приятелка

Лейди Гага в облика на шаферка на сватбата на най-хубавата си другарка в Мексико.

Певицата наподобява необикновено в шаферската си рокля с огромна цепка и яркорозова коса на плажа, написа Cosmopolitan.bg.

Поп дивата споделя фотоси в профила си в Instagram от сватбата на най-хубавата си другарка, гримьорът Сара Тано. Гага е с луксозна розова рокля, която е в звук с шантавата й розова коса.

Звездата подписва една от фотосите със следния текст: „ Двамата ми най-хубави другари се омъжиха преди малко. Време е за ваучър! “ и певицата фактически наподобява доста щастлива на фотосите, че участва на това събитие. С вдигнат букет във въздуха тя театралничи на идиличния бряг, до момента в който на заден декор слънцето залязва. Лейди Гага не пропуща още веднъж да предизвика почитателите си, като демонстрира много огромна част от бедрото си на фотосите.

Поп дивата е облечена в луксозна копринена розова рокля, съответстваща на сегашната й розова коса. На фотосите ясно се вижда, че всички шаферки са в друг тип и цвят рокли, от което допускаме, че по този начин всяка е изразила своята персона.

В нощта преди сватбата си Тано показа фотоси и клипове от моминското си празненство. Гримьорът написа: „ Каква съвършена репетиционна вечер под звездите с най-близките ми хора. Моето моминско празненство! “

Снимки: Instagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР