Лейди Гага написа емоционално послание до феновете си във връзка

...
Лейди Гага написа емоционално послание до феновете си във връзка
Коментари Харесай

Лейди Гага откровена за славата и съдбата на певица

Лейди Гага написа прочувствено обръщение до почитателите си по отношение на излизането на документалния филм за нея в Нетфликс, заяви Асошиейтед прес.
 
Вижте коя е най-горещата лятна суперзвезда на MTV

Филмът разкрива " че с лавата, не е толкоз хубаво нещо, колкото хората си показват ", написа певицата в Туитър. Тя добави, че известността носи самотност, изолираност и психически е доста натоварваща, тъй като " трансформира метода, по който хората те гледат ".
 Лейди Гага Guliver/Getty Images
ГАЛЕРИЯ: Ексцентричната и впечатляваща Лейди Гага

Лейди Гага изясни, че отношението й към славата е " комплицирано ", тъй като знае, че " ориста й е да е певица ".
 
Документалният филм " Gaga: Five Foot Two " беше показан на кинофестивала в Торонто. Той е за основаването на албума " Joanne " и осъществяването на Лейди Гага на Супербоул.
 Лейди Гага Guliver/Getty Images
Лейди Гага пусна видео с българска национална ария в Instagram

Неотдавна певицата разгласява клип с българска национална ария. Клипчето, което е трайлър към Five Foot Two се радваше на изключителна известност. Лейди Гага бе оповестена за най-горещата лятна звезда на MTV, а по-рано този месец отсрочи европейското си турне за началото на идната година поради здравословен проблем. Самата тя показа неотдавна, че след международното турне Joanne желае да направи пауза и да се отдръпна краткотрайно от сцената, като няма да загърби всички изобретателни планове.
 Лейди Гага Guliver/Getty Images
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР