Лейди Гага, Кевин Костнър, Зоуи Кравиц са сред звездите, които

...
Лейди Гага, Кевин Костнър, Зоуи Кравиц са сред звездите, които
Коментари Харесай

Лейди Гага, Кевин Костнър, Зоуи Кравиц са сред звездите, които ще връчват награди „Оскар“

Лейди Гага, Кевин Костнър, Зоуи Кравиц са измежду звездите, които ще се качат на сцената на Долби Тиътър, с цел да връчат премиите “Оскар ” тази година, съобщи Асошиейтед прес, като цитира продуцентите на шоуто Уил Пакър и Шейла Кауън.  

В церемонията за оповестяването на носителите на влиятелните киноотличия на 27 март ще се включат също Крис Рок, Роси Перес и южнокорейската актриса Юн Ю-джун, която предходната година завоюва “Оскар ” за най-хубава актриса в поддържаща роля за осъществяването си в " Минари ". В идващите седмици ще бъдат оповестени и още звезди, които ще бъдат част от шоуто. 

“Филмите ни въодушевяват, забавляват и сплотяват по целия свят “, споделя Пакър в изказване. „ Точно това е задачата на шоуто тази година и ние сме разчувствани да приветстваме първа звездна група, която ще се причисли на сцената на премиите “Оскар ”, с цел да ни помогне да отпразнуваме силата на кино лентата и да почетем най-хубавите за годината във киноиндустрията “.

Церемонията за 94-те оценки на американската Академия за кинематографично изкуство и просвета ще бъде водена от комедийните актриси Ейми Шумър, Реджина Хол и Уанда Сайкс . Тя ще продължи три часа и ще се излъчва директно по телевизия Ей Би Си.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР