Лейди Гага и Ариана Гранде водят по номинации за видео

...
Лейди Гага и Ариана Гранде водят по номинации за видео
Коментари Харесай

Феновете са доволни: две звездни дами водят номинациите за наградите на MTV

Лейди Гага и Ариана Гранде водят по номинации за видео музикалните награди на MTV, които вкарват две нови категории за осъществявания онлайн под карантина и музикални клипове, снимани в домашни условия по време на коронавирусната пандемия, оповестяват Асошиейтед прес и Контактмюзик, представени от Dariknews.bg.

Двете изпълнителки са с по девет номинации, включително седем за дуетното им парче "Rain On Me ", измежду които за най-хубаво видео на годината, ария на годината и най-хубаво съдействие.

Лейди Гага също така е номинирана в категориите за реализатор на годината и най-хубаво карантинно осъществяване.

Ариана Гранде не е номинирана в никоя от самостоятелните категории. Останалите й две номинации са още веднъж в категорията за най-хубаво съдействие, както и най-хубаво видео, снимано в домашни условия, за взаимното й парче "Stuck with U " с Джъстин Бийбър.
Всички тоалети, които Лейди Гага носеше на събитията от ерата „ Роди се звезда “ 19 фотоси  Всички тоалети, които Лейди Гага носеше на събитията от ерата „ Роди се звезда “  Всички тоалети, които Лейди Гага носеше на събитията от ерата „ Роди се звезда “  Всички тоалети, които Лейди Гага носеше на събитията от ерата „ Роди се звезда “  Всички тоалети, които Лейди Гага носеше на събитията от ерата „ Роди се звезда “
С по шест номинации, измежду които в топ категорията за видео на годината, следват Били Айлиш и The Weeknd. Южнокорейската кей-поп групировка Би Ти Ес е с три номинации, всички от които за хитовия им сингъл "ON ". Сред останалите номинирани в категорията за видео на годината са Еминем в съдействие с Джус Уърлд, Фючър в съдействие с Дрейк и Тейлър Суифт.
 image2_16x9.png EDNA ОБ(Л)ИЧА: 6 празненство блузи, които наподобяват скъпи (а в действителност са ПОД 30 ЛЕВА) На фокус
Сред кандидатите за наградата за реализатор на годината са също DaBaby, Джъстин Бийбър, Меган дъ Стелиън, Уикенд и Пост Малоун.

Шоуто за видео музикалните награди на MTV ще бъде излъчено на 30 август от центъра "Барклис " в Бруклин. Губернаторът на щата Ню Йорк Андрю Куомо съобщи предишния месец, че проявата ще бъде съобразена с всички разпореждания за сигурност, включително лимитирана или отсъстваща аудитория.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР