Лейди Даяна ще остане в сърцата ни като "Принцесата на

...
Лейди Даяна ще остане в сърцата ни като "Принцесата на
Коментари Харесай

Лейди Даяна никога не облича Шанел след развода, а причината ще разбие сърцето ви

Лейди Даяна ще остане в сърцата ни като "Принцесата на народа " и една от най-емблематичните фешън икони на XX век. Тя е нескрита почитателка на някои от най-известните дизайнерски марки, като стартираме от Джими Чу до стигнем до Диор. Но има една от тях, с която принцесата в никакъв случай не се появява в общественото пространство след развода с принц Чралз.

През 1996-та дизайнерът Джейсън Бръндсън споделя пред автралийския Harper's Bazaar за усещанията си от Лейди Ди по време на взаимната им работа. Оказва се, че повода да не носи Шанел се крие в логото, състоящо се от две преплетени букви:

 Карл Лагерфелд показа новата сбирка на Chanel за пролет/лято 2014 по време на Седмицата на модата в Париж. Според него новите модели съчетават класическия контур на Chanel с десетките цветове на калейдоскопа, с цел да изградят съвършения синхрон сред класиката и младежкото лъчение. Getty/Images

Дизайнерът споделя, че научвава всичко това, до момента в който избират визиите ѝ за пътешестване до Австралия. Даяна му е безапелационна, че при никакви условия няма да носи чифт обувки на марката Шанел. Но да стартираме изначало.

След като Джон Бейли приключва прическата ѝ, тя стартира да се подготвя за посещаване на болница и избира костюм на Версаче в бежово. Дрехите са невероятни, само че Даяна се затруднява да открие подобаващи аксесоари. Така фризьорът предизвиква Бръдсън да помогне с професионални фешън рекомендации.

Икономът на принцеса Даяна разкрива скрито писмо >>>

 принцеса даяна Getty/Gulliver

Джейсън продължава описа си:

"Тя излезе, носейки няколко чифта обувки и чанти, и просто ги хвърли върху дивана. Попита ме какво мисля. Разгледах всеки един чифт, а погледът ми се спря върху модел на Шанел и възкликнах: "Е, тези ще стоят добре с Версаче ", само че тя ме прекъсна: "Не, не мога да нося тези букви ". Поинтересувах се каква е повода, отговорът не закъсня: "Те са като Камила и Чарлз (англ. Camilla и Charles). "

 принц чарлз камила Getty

Ето по какъв начин две елементарни преплетени букви могат да разсънят толкоз доста тъга. Ако Даяна ги беше обула, всяка стъпка щеше да ѝ припомня за аферата на (вече) някогашния ѝ брачен партньор. И към момента настръхваме, когато си припомняме изявлението на Лейди Ди за BBC, в което произнася като сбъднато знамение думите: "В този брак бяхме трима. А аз не обичам тъплите. "

Бракът на Чарлз и Даяна към момента продължава да вълнува света, въпреки той да бе жертван от самото си начало. Сърцето на Чарлз принадлежеше на Камила, за която той се ожени след доста, доста години.

"Изпратих някой да те убие, извън е " - заплашителното позвъняване на принцеса Даяна към Камила >>>

 принцеса даяна камила Getty/Gulliver

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР