Левски завърши 2:2 в гостуването си срещу опашкаря в Първа

...
Левски завърши 2:2 в гостуването си срещу опашкаря в Първа
Коментари Харесай

"Левски" вече шести мач не знае що е победа

" Левски " приключи 2:2 в гостуването си против опашкаря в Първа лига " Спартак 1918 " (Вн) в мач от XVII кръг. Това бе второ тъждество на " сините " във Варна в границите на 4 дни, откакто в сряда те приключиха 0:0 против " Черно море " в отсрочен дуел от IV кръг.

Това също по този начин беше пето следващо тъждество за " Левски " в шампионата, а тимът към този момент е в серия от 6 следващи дуела без победа. Последният досега триумф в шампионата беше на 8 октомври - 1:0 над " Ботев " (Пд).

А " Левски " можеше даже да загуби мача, защото в добавеното време Денис Баланюк и Ивайло Климентов в границите на няколко секунди пропуснаха да донесат успеха на домакините.

Преди това националът Филип Кръстев съумя на два пъти да изведе гостите от София напред в резултата - в 25-ата и 51-ата мин., само че първо Климентов в 48-ата мин., а по-късно Пламен Димов в 66-ата изравняваха.

С днешния резултат " Левски " остана на седмо място, само че към този момент е с 29 т., колкото имат предните два отбора - " Славия " и " Черно море ", като е единствено на 1 т. от четвъртата позиция, на която сега е " Локомотив " (Пд).

След третото си следващо тъждество пък " Спартак 1918 " остана на последна позиция, само че има 8 т. и към този момент е единствено на 1 т. от предпоследния - " Пирин ".

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР