Левски записа исторически антирекорд. След загубата от Славия сините изравниха

...
Левски записа исторически антирекорд. След загубата от Славия сините изравниха
Коментари Харесай

Левски с исторически антирекорд

Левски записа исторически антирекорд. След загубата от Славия сините изравниха този от 1952 година, когато отборът няма победа в седем следващи дуела, а след равенството 0:0 с Лудогорец през вчерашния ден, черната серия на столичани набъбна на осем. Нещо, което не се е случвало в никакъв случай в историята на клуба, написа " Тема Спорт ".

С равенството сините въпреки всичко прекъснаха една неприятна серия. Преди вчерашния конфликт Левски бе в поредност от осем следващи дуела, в които губеха от разградчани в шампионата. Тя стартира на 6 октомври 2019 година с 2:0 на " Хювефарма Арена ", като шест от тях столичани даже не отбелязваха гол.

Станимир Стоилов остава без триумф над Лудогорец в Първа лига. Негативната му серия към този момент набъбна на девет дуела - от тях пет срещи са приключили при тъждество, а четири с проваляне на отборите му. Мъри е водил против разградчани в шампионата и Ботев (Пловдив).

Пламен Андреев оглави класацията за най-вече турнирни срещи без позволен гол. Той към този момент има на сметката си 11 сухи мрежи, с една повече от стража на ЦСКА Густаво Бусато, само че бразилецът е и с мач повече от вратаря на " сините ".
 Легенда на Левски:
Легенда на Левски: " Сините " играят добре, само че е тъпо, че се позволяват доста пропуски

" Левски игра като еднакъв с еднакъв и то в Разград ", сподели още той
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР