Левски вече осъществи три входящи трансфера, но треньорът Николай Костов

...
Левски вече осъществи три входящи трансфера, но треньорът Николай Костов
Коментари Харесай

Левски взима нов нападател до дни, сините началници са недоволни от Уелтън

Левски към този момент реализира три входящи прехвърлянето, само че треньорът Николай Костов упорства за още нови попълнения. До момента " сините " укрепиха състава с централния бранител Хоакин Фернандес Пертусо, халфа Карлос Охене и фланговия нападател Фабио Лима. Те обаче продадоха десния бек и крилото Роналдо, чакат да завършват договорка за полузащитника Дарлан и извадиха от първия отбор Андриан Краев. Затова и Костов упорства за нови във всички линии.

Очаква се до дни управлението на клуба да задоволи част от желанията му. От " Герена " са в договаряния за взимането на централен нападател. И вършат всичко допустимо да обезпечат подобен на треньора още до края на тази седмица. Така Костов ще има още един чист нападател, с изключение на бразилеца Рикардиньо за старта на пролетния дял на акцията. Левски я стартира с посещение на Пирин. Двубоят на стадион " Христо Ботев " в Благоевград е на 17 февруари, събота, от 17:15 часа.
 Охене: Нямам самообладание да чествам головете си с почитателите на Левски
Охене: Нямам самообладание да чествам головете си с почитателите на Левски

" Много съм благополучен, че съм тук "

Щабът на " сините " пък желае доста повече от Уелтън, написа " Тема спорт ". До момента най-острият футболист на столичани от есента не е влезнал във форма. Крилото наподобява натежало, а пробивите в контролите не му спорят. Около него цяла зима не стопират да вървят трансферни спекулации. А той настойчиво отклонява въпросите дали ще удължи контракта си с клуба, който е до края на годината. Интерес към Уелтън демонстрира японският Гамба Осака.

За да го имат в редиците си обаче, азиатците ще би трябвало да извадят над 3 милиона евро за правата му. На този стадий бразилецът остава в Левски, такива са и изказванията на сътрудника му. Но обстановката остава динамична. И в случай че се откри покупател, който да постави на масата желаната от сините сума, то ще се стигне до договорка.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР