Левски удари на камък в една от най-важните цели, които

...
Левски удари на камък в една от най-важните цели, които
Коментари Харесай

Левски удари на камък в една от най-важните си цели

Левски удари на камък в една от най-важните цели, които си бяха сложили шефовете на клуба, твърди " Мач Телеграф ". Както е известно, от " Герена " афишираха, че имат желание да подобрят материалната си база, а за задачата се е появил и вложител, който е показал интерес да помогне на " сините ". 

Изпълнителнител шеф Даниел Боримиров и Христо Йовов, който е член на УС, подминали родното посланичество на компанията и са имали задача да се срещнат с изискванията, които им се оферират, напряко в централата й. Тя се намира в Будапеща, а в Унгария въпросната компания е взела участие в построяването на няколко от новите уреди. Оказало се обаче, че безвъзмезден обяд няма. 

Чужденците са поискали Левски да се ангажира със сериозна първична вноска, която на " Герена " на този стадий не могат да обезпечат по никакъв метод. " За страдание, нямаме такива пари, а в случай че имахме - щяхме с лекост да почистим проблемите с Национална агенция за приходите ", разясниха " сините ", представени от " Мач Телеграф ". 

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР