Левски тръгна с фалстарт за Израел, след като отборът се

...
Левски тръгна с фалстарт за Израел, след като отборът се
Коментари Харесай

Повреда в самолета ужаси Левски

Левски потегли с провал за Израел, откакто тимът се наложи да смени самолета си преди да отлети за Тел Авив. Сините бяха арестувани 30 минути в самолета, защото се правеха проби.

В последна сметка поради механически проблеми се наложи промяна на самолета и в допълнение закъснение на полета на левскарите за Тел Авив.

Полетът на левскарите беше плануван за 9:30ч., като цялата делегация бе заела своите места минути по-рано.

Очаква се към 12:00ч. " сините " да се качат на самолета си и да отпътуват. Интересното е, че самолетът, с който Левски ще пътува, е този, с който Лудогорец се прибра във Варна след вчерашното посещение на Астана.

Наско Сираков и Даниел Боримиров водят делегацията, а посетител е легендата Емил Велев. Членът на Надзорния съвет Антон Краус също пътува с тима.

Левски отпътува без двама значими играчи в лицето на Жереми Петрис и Кристиан Димитров. Двамата са с травми, които не им разрешават да играят във въпросната среща.

Централният бранител изигра извънредно мощен мач за Левски в Скопие, като даже беше определен за състезател на мача. Той обаче получи травма във въпросната среща. Надеждите са Димитров да бъде разполагаем на наставника Николай Костов за реванша с Апоел (Беер Шева) в София след седмица.

Жереми Петрис пък получи контузия още във втората минута на мача с Локомотив (Пловдив). Разтежение извади бранителя от дуела, като мястото му бе заето от Патрик-Габриел Галчев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР