Левски стартира с контролите по време на лятната си подготовка.

...
Левски стартира с контролите по време на лятната си подготовка.
Коментари Харесай

Левски дава старт на летните си контроли

Левски започва с контролите по време на лятната си подготовка. " Сините " одобряват Пирин Благоевград в образователна игра в неделя от 18:00 часа на стадион " Виваком Арена - Георги Аспарухов ".

Това ще бъде всекидневен дебют за новия треньор на 26-кратните първенци - Николай Костов, който ще може да се запознае по-обстойно с качествата на по-младите футболисти на " сините ".

С отбора подготовка започнаха Александър Марков, Огнян Владимиров, Иван Андонов, Преслав Бачев, Кристиян Йовов, Дейвид Михалев и Александър Божилов, като се чака те да получат късмет за изява през днешния ден.

Иначе Левски отпътува за същинската част от работата през лятото на 27 юни, вторник. До момента " сините " оповестиха, че ще изиграят три инспекции. Първата е на 30 юни против новака в efbet Лига - Етър Велико Търново, а на 4 юли столичани ще се изправят против втородивизионния Марица Пловдив. Четири дни по-късно ще срещнат кипърския гранд АПОЕЛ Никозия, където играе някогашният футболист на " сините " - Георги Костадинов.
 Изпаднал от Висшата лига се прицели в Ноа Сонко Сундберг
Изпаднал от Висшата лига се прицели в Ноа Сонко Сундберг

Скаути на Лестър харесаха бранителя на Левски
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР