Левски спечели трудно с 1:0 у дома срещу Хебър в

...
Левски спечели трудно с 1:0 у дома срещу Хебър в
Коментари Харесай

Левски победи Хебър с гол в 94-ата минута

Левски завоюва мъчно с 1:0 вкъщи против Хебър в последния мач от осмия кръг в елита. Гола за триумфа на сините вкара Роналдо в четвъртата минута на добавеното време.

Преди първия съдийски сигнал феновете и футболистите уважиха с овации паметта на починалите в злополука почитатели след първия мач против Айнтрахт Франкфурт от плейофите в Лигата на конференциите.

Синиите срещнаха чудесно проведена опозиция от страна на Хебър. Победата на Левски обаче е трета подред за отбора като хазаин, след загубата на старта от ЦСКА 1948.

Тимът на Николай Костов събра 12 точки и се изкачи на осмо място. Хебър е девети с точка по-малко. Костов даде отмора на някои съществени играчи. Треньорът обаче направи четири смени едновременно в 60-ата минута. От аварийна пейка влязоха Жереми Петрис, Андриан Краев, Асен Чандъров и Илиян Стефанов, като замениха Джавад Ел Джемили, Патрик-Габриел Галчев, Асен Митков и Асими Фадига.

В четвъртата минута от продължението Роналдо би от въздуха след безредие пред вратата на Хебър, топката се отби в Стефан Цонков и влезе във вратата на гостите.

По-рано денем Локомотив Пловдив разруши с 4:0. Джовани и Йорхе Сегура вкараха през първото полувреме. Евандро и Алфа Конте го направиха в края за железничарите. Локомотив е водач в елита 22 точки.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР