Левски спечели с лекота гостуването си на Локомотив Пловдив. Вековниците

...
Левски спечели с лекота гостуването си на Локомотив Пловдив. Вековниците
Коментари Харесай

Левски разби Локо Пловдив и гледа към Европа

Левски завоюва с лекост гостуването си на Локомотив Пловдив. Вековниците пречупиха противника с 3:0 в мач от втория плейофен кръг на efbet Лига. Така взеха първи триумф на „ Лаута “ от 2015 година.

Старт на шоуто даде Рикардиньо в 36-ата минута след неверно връщане към вратаря Илко Пиргов. Бразилецът съумя да го излъже и стреля в опразнената врата. Само четири минути по-късно Ивелин Попов добави избита топка след избавяне на Пиргов, с цел да убие значително интригата в мача.

Крайното 3:0 оформи Филип Кръстев в 79-ата минута. Младокът остана очи в очи с Пиргов и не се поколеба да матира за трети път вратаря на „ железничарите “.

С триумфа Левски към този момент съвсем няма късмет да бъде преместен от четвъртото място във краткотрайното класиране и е единствено на три точки от третия ЦСКА 1948. Вековниците събраха 58 точки, а Локомотив е шести с 50. „ Смърфовете “ на процедура играят единствено за достойнството си.

Със „ сухата мрежа “ пък Пламен Андреев изравни върха на Димитър Иванков и има три кръга да излезе еднолично отпред в класаията за най-вече мачове в границите на един сезон без позволено попадение.

Етикети: ЛевскиЛокомотив Пловдив
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР