Левски ще изпрати свои представители, които да трупат знания и

...
Левски ще изпрати свои представители, които да трупат знания и
Коментари Харесай

Левски обучава кадри в семинар на Ла Лига

Левски ще изпрати свои представители, които да натрупат познания и опит по време на идния, втори LaLiga Football Seminar. Събитието ще се състои на 20 март, сряда в София, а негов хазаин ще бъде Гранд хотел " Милениум ". Участие в семинара ще вземат представители на Ла Лига, и на елитните испански клубове Севиля, Валенсия и Хетафе.

В програмата на семинара акцентът ще падне върху метода на работа и развиване както в испанските клубове, по този начин и в Ла Лига. Ще се акцентира на тематиката за мениджмънта, маркетинга и нововъведенията в тимовете. Ще се прегледат опциите за намиране на нови спонсори. Ще се разиска по какъв начин тъкмо да бъдат изграждани устойчиви и дълготрайни партньорства, както и какви са евентуалните способи да се генерира облага.

LaLiga Football Seminar е подобаващ за футболни треньори, мениджъри, ръководители и експерти, както и за всички, които са в областта на футбола или спортната промишленост. Професионалисти от разнообразни сфери или студенти, които имат предпочитание да се развиват, също ще могат да получат скъпа информация от испанските лектори.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР