Левски ще изиграе контролна среща с Царско село, като част

...
Левски ще изиграе контролна среща с Царско село, като част
Коментари Харесай

Стоилов дава шанс на резервите срещу Царско село

Левски ще изиграе контролна среща с Царско село, като част от подготовката си за пролетния полусезон в Първа лига. Мачът е плануван за 15 февруари, вторник, 14:00 часа и ще се състои на стадион " Георги Аспарухов ". Проверката ще е последна за сините преди подновяването на шампионата.

До през вчерашния ден треньорът Станимир Стоилов умуваше дали тази контрола да се играе. Тя бе контрактувана преди много време с изискването, че ще я има единствено в случай че атмосферните условия са положителни. В последна сметка Мъри взе решение да удостовери спаринга.

Във вторник той ще има и последна опция за настройки по тима в близка до действителното игрова конюнктура. До момента Левски изигра 6 контроли, всичките в Турция. В тях завоюва една победа, записа 4 равенства и позволи една загуба. Поражението бе от турския втородивизионен Генчлербирлиги.

Очаква се в инспекцията против Царско село гласените за титуляри да играят малко, написа " Тема спорт ". Повече игрово време ще получат младоците в състава. През тази зима противникът претърпя цялостна смяна в опита си да резервира първокласен статут - Царско село е финален в класирането и се раздели с съвсем всичките си играчи от есента.
 Анди Краев може и да изгуби титулярното си място в Левски
Анди Краев може и да изгуби титулярното си място в Левски

Стоилов е не е удовлетворен от моментната му форма
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР