Левски ще играе срещу малтийския Хамрун Спартанс в третия предварителен

...
Левски ще играе срещу малтийския Хамрун Спартанс в третия предварителен
Коментари Харесай

Ники Михайлов: Уникална концентрация. Благодаря на момчетата, горд съм с тях

Левски ще играе против малтийския Хамрун Спартанс в третия прелиминарен кръг в Лигата на конференциите. 

Капитанът на Левски - Николай Михайлов, изрази очарованието си след продължаването на " сините " след 1:1 против ПАОК в Лига на конференциите. Михайлов си спомни за времената, когато той беше млад и в този момент се пробва да го наследи на младите футболисти на тима от " Герена ", предава Гонг.

„ Искрено се надявам и се веселя, че играхме добре. Имаше малшанс при техния гол, само че не загубихме и тук. С оглед двата мача продължаваме справедливо. Този тим мина през доста. Знам, че почитателите ни не са тук, само че в България е било добре, тъй че тази победа е за тях. Елиминирането на ПАОК е за тях. Това е 100% бойното кръщение за младия ни тим. Уникален опит и да натрупат самочувствие на терена. Продължаваме да работим. Чака ни път, да се възвръщаме и да си гледаме идващия мач. Времето беше тежко, демонстрираха всичко на терена. Уникална централизация. Благодаря на момчетата, горделив съм с тях.

Казах им и преди мача, само че в този момент съм още по-горд. Тези думи са критерии за тези два мача. Не желая да разделям българи и чужденци. Заслужена елиминация на голям балкански исполин. Те се изнервиха най-после. На терена израстваме и се веселя за младите момчета. За Асен Митков съм доста щастлив и другите “.

„ Уникално е в Левски. Знаеш, че цялата фамилия е израснала на „ Герена “. За мен този тим ми е в сърцето. Вече с опита, който имам в Европа и го предавам на младите. В два мача с ПАОК допуснахме едно попадение единствено. Не единствено предишния сезон имахме връх по „ сухи мрежи “. Продължаваме напред “, приключи Михайлов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР