Левски се раздели с един от най-добрите си футболисти. Столичният

...
Левски се раздели с един от най-добрите си футболисти. Столичният
Коментари Харесай

Капитанът на Левски си събра багажа и поема към Разград

Левски се раздели с един от най-хубавите си футболисти. Столичният клуб е постигнал сделка с първенеца Лудогорец за прехвърлянето на Ноа Сонко Сундберг, като трансферната сума е над 1 милион лв. (550 000 евро).

Капитанът на „ сините “ през днешния ден събра багажа си от стадион „ Георги Аспарухов “ и се сбогува със съотборниците си.

Шведът дойде в Левски през зимата на 2022 година и бързо се утвърди като титуляр в състава на Станимир Стоилов. 27-годишният футболист изигра 53 мача и 1 гол за отбора, като бе с главен принос за спечелването на Купата на България преди година. Преди началото на сегашния сезон бранителят беше разгласен за един от тримата капитани на Левски, дружно с Андриан Краев и Николай Михайлов.

 Снимка: БГНЕС/EPA

От известно време се приказва, че Сундберг е отказал да преподпише контракта си с Левски и че упорства за трансфер. Той бе оставен на аварийна пейка в последния мач – гостуването на Ботев Бловдив (3:1).

За Николай Костов остават три варианти на поста централен бранител – Хосе Кордоба, Кристиан Димитров и Келиан Ван дер Каап.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР