Левски се нуждае най-вече от качествен голмайстор, за да има

...
Левски се нуждае най-вече от качествен голмайстор, за да има
Коментари Харесай

Левски ще търси два месеца нападател в Бразилия

Левски се нуждае най-много от първокласен голмайстор, с цел да има приключен тип творението на Станимир Стоилов, което донесе стремително доста сладка Купа на България - трофей, за който " синята " агитка жадуваше, написа " Мач Телеграф ".

На " Герена " са безусловно наясно, че тимът има потребност от нов нападател. Стоилов обаче не желае да бъде взет таран, който просто да отбие номера и който да не е освен това от Билал Бари. Към днешна дата треньорът на Левски съблюдава прецизно финансовия феърплей, който самичък наложи, с цел да може клубът да излезе от тежката финансова рецесия.
 Станимир Стоилов: Нямаме бюджет за първокласен нов нападател
Станимир Стоилов: Нямаме бюджет за първокласен нов нападател

Това лято ще сме пасивни на пазара, споделя Мъри

Именно поради това Мъри желае да вземе нападател от Бразилия и футболистите от Страната на кафето в отбора да станат трима. Лятото обаче там няма свободни сътрудници, тъй като договорите на играчите изтичат в края на годината. Стоилов към този момент е начертал тактиката, която ще докара на " Герена " нападател, който да излезе без пари, само че да има качества.

За задачата наставникът на Левски ще прати двама свои скаути в Бразилия през септември, с цел да може те в идващите два-три месеца да търсят нападател с изтичащ контракт из по-долните дивизии на локалното състезание. По сходен метод " сините " се укрепиха с Цунами и Уелтон, които демонстрираха страхотни качества след идването си в отбора, макар че бяха привлечени от тим, който играе в третото равнище на бразилския футбол.
 Унгарци оптват да завлечен Филип Кръстев
Унгарци оптват да завлечен Филип Кръстев

Ференцварош е контактувал с компанията, която държи правата на халфа " Сити Футбол Груп "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР