Левски се научи да печели минимално под ръководството на Делио

...
Левски се научи да печели минимално под ръководството на Делио
Коментари Харесай

Левски ще търси много голове срещу аутсайдера Витоша

Левски се научи да печели минимално под управлението на Делио Роси, само че почитателите не се радват на победи с по 1:0, изключително против искрено по-слаби противници. Днес “сините” излизат против новобранеца в Първа лига Витоша (Бистрица) и упованията са за по-разкрепостена игра и повече попадения. Левски има късмет да се приближи на 4 точки до втория ЦСКА-София, а новакът Витоша ще се опита да сервира изненада и да прекъсне серията си от 6 следващи загуби. До момента съставът на Костадин Ангелов няма победа и е позволил цели 37 гола във вратата си.

Давид Яблонски, Жерсон Кабрал и Давид Обертан са възобновени от контузиите си и ще бъдат в стартовия състав на “сините”. Юношата Ивайло Найденов ще се появи вместо санкции Иван Горанов, само че ще работи като десен бек, а Милош Цветкович ще мине отляво. В офанзива ще се разчита на Сержиу Буш и Кабрал, който още няма гол за отбора. Зад двамата ще играе Обертан. Въпреки положителните си изяви в контролата против Локомотив (София), в която вкара два гола, Бабатунде Адениджи още веднъж не попадна в групата на Левски.

Витоша ще излезе с един нападател в лицето на Стефан Христов. Много е евентуално след почивката да се появи до неотдавна лекуващият травма Григор Долапчиев. Наставникът Костадин Ангелов няма кадрови проблеми и има вяра, че футболистите му ще играят без напрежение и ще затруднят един от водачите в шампионата.

В първия мач посред им през сезона Левски завоюва против Витоша с 2:0.

ППЛ - 16 кръг:

ВИТОША (БИСТРИЦА) - ЛЕВСКИ

Вероятни сформира:

ВИТОША (4-2-3-1): М. Иванов; Христозов, Върбанов, Мутафчийски, Гьонов; Панталеев, Кочилов; Амзин, Д. Пеев, К. Василев; С. Христов
Старши треньор: К. Ангелов
ЛЕВСКИ (4-4-2): Митрев; Найденов, Яблонски, Ейолфсон, Цветкович; Прохазка, Ж. Гомес, Обертан, Панайотов; Кабрал, Буш
Старши треньор: Д. Роси

СЪДИЯ: Георги Давидов
СТАДИОН: “Васил Левски”
НАЧАЛО: 17:30 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ ТУК Първа лига 3 кръг, неделя 30 юли  Левски 2:0краен резулат  Витоша (Бистрица)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР