Старши треньорът на Левски Делио Роси обмисля да направи промяна

...
Старши треньорът на Левски Делио Роси обмисля да направи промяна
Коментари Харесай

Делио Роси готви рокади в синята отбрана

Старши треньорът на Левски Делио Роси обмисля да направи смяна в отбраната за символичното посещение на Славия. Рокадата в защитата на " сините " е подбудена от това, че титулярният централен защитник Холмар Ейолфсон е заплашен да пропусне значимия 1/4-финален конфликт с Дунав (Русе) за Купата на България през идната седмица, в случай че получи жълт картон против " белите ", написа " Тема спорт ".

За никого не е загадка значимостта на дуела в Малката Виена и италианският експерт си дава сметка, че може да се лиши от един от най-стабилно представящите се футболисти през сезона. Исландският защитник има на сметката си четири жълти картона и при идващ няма да може да взе участие в един мач за " сините ". При това състояние Роси ще избере за сътрудник на Давид Яблонски другия централен защитник - Димитър Пиргов.
 Левски - Пирин (Благоевград) 3:0 @@@Българинът изгуби титулярното си място след привличането на Ейолфсон и от началото на сезона е изиграл със синия екип 13 мача във всички шампионати. Но в този момент е доста евентуално да започва от първата минута против някогашния си клуб Славия. Промяната е подбудена както от поста в отбраната, по този начин и от доста твърдата игра, която практикува исландецът.

Още двама играчи на Роси имат насъбрани по четири жълти картона. Това са десният бранител Милош Цветкович и полузащитникът Васил Панайотов. Докато в халфовата линия Роси постоянно прави ротации точно в средата на терена и разполага с още трима футболисти - Жорди Гомес, Антони Белмонт и Нелуц Рошу, то за поста отдясно на защитата Цветкович е без различен и на него през сезона в няколко мача играха халфовете Роман Прохазка и Ивайло Найденов. По всяка възможност обаче италианският експерт ще избра да заложи и на двамата застрашени за дуела на стадион " Васил Левски " в събота. Първа лига 19 кръг, събота 2 декември  Левски 3:0краен резулат  Пирин (Благоевград)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР