Левски събра рекордна за сезона посещаемост в мача с Лудогорец,

...
Левски събра рекордна за сезона посещаемост в мача с Лудогорец,
Коментари Харесай

Кризата сред феновете на "Левски" се задълбочава след побой по време на мача с "Лудогорец"

" Левски " събра рекордна за сезона посещаемост в мача с " Лудогорец ", само че в сряда е била пропусната опция за стопляне на връзките сред двете водещи фенски фракции в бранш Б - " София Запад " и " Южна дивизия ". По време на дуела Адриян Петров - Дългия, който разпява публиката на сините, е набит грубо, оповестява " Меридиан мач ".

Привърженици на " Левски " осъждат остро похищението против ентусиастът, който е наследник на легендата на клуба Петър Петров.

" Нкп (националният фенклуб) от дълго време загуби доверието на левскарите. Не че ще се махнете, просто да си знаете. А това, че на оградата бяхте поставили " Съединението прави силата ", за следващ път сподели лицемерното ви държание. Че един огромен левскар водил българската агитка в Амстердам, не ви дава право да го биете... ", написа ентусиаст под пост на НКП във " Facebook ".

 Кризата измежду почитателите на
© LAP.bg

Следват още сериозни мнения с остри думи към НКП и " София Запад ", която в последните години управлява процесите в бранша с ултрасите на отбора.

Конфликтът сред " София Запад " и " Южна дивизия " продължава към този момент повече от година. Противоречията доведоха до разединение измежду ентусиастите и до насилственото овакантяване на " Южна дивизия " отвън бранш Б.

Засега никой от управлението на футболния клуб не разяснява публично проблемите. При едно от дербитата с ЦСКА напролет в бранш А на " Васил Левски " - тъкмо до агитката с почитателите на " Южна дивизия ", беше издигнато знаме с пречупен кръст.

 Кризата измежду почитателите на
© LAP.bg

От фенклуба заподозряха провокация от страна на НКП. И получиха отговор от НКП, че бранш А е място за последователи с " сдържан профил ".

Мащабната селекция, постигането на положителните резултати през есента и повишаващият се интерес измежду публиката породиха упования за вероятно помирение, което най-малко на този стадий остава неосъществено.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР