Левски пусна в продажба билетите за двубоя от 29-тия кръг

...
Левски пусна в продажба билетите за двубоя от 29-тия кръг
Коментари Харесай

Левски пусна в продажба билети за мача със Септември

Левски пусна в продажба билетите за дуела от 29-тия кръг на efbet Лига против Септември (София). Мачът ще се играе на 4 май, а тогава " сините " ще празнуват 80 години от рождението на клубната легенда Георги Аспарухов.
 Левски приготвя поредност от изненади за своите почитатели Левски приготвя поредност от изненади за своите почитатели
" От през днешния ден в продажба са билетите за мача от 29-ия кръг на Първа лига от 20:30 часа на стадион " Виваком Арена - Георги Аспарухов "! Пропуските се продават до привършване на количествата в формалния магазин на " ПФК Левски " на стадион " Виваком Арена - Георги Аспарухов ", в мрежата на Eventim и онлайн ТУК: https://bit.ly/448qaG7 ", написаха от клуба.

В четвъртък, 4 май билети ще се продават от 10:00 часа до края на първото полувреме в формалния магазин на " ПФК Левски ", от 13:00 часа на касите пред Сектор А и от 16:00 часа до края на първото полувреме на касите на улица " Тодорини кули " и на арката пред Сектор " А ".

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР