Левски продаде 2 700 членски карти за първите 17 часа

...
Левски продаде 2 700 членски карти за първите 17 часа
Коментари Харесай

Левски продава по 160 карти на час, фен се похвали с диамантена за 10 бона

Левски продаде 2 700 членски карти за първите 17 часа от акцията, стартирала в сряда вечерта в 19:14, което прави приблизително по към 158 карти на час, сочи уеб сайтът за " броене на левскарите ". Една от тези карти е от " диамантена " и се продава за 10 000 лв., а нейният гарант Петър Петров се похвали за това във " Facebook ".

Ако продажбата на карти може да бъде изравнена със " сребърния клас ", то клубът би трябвало да бъде на облага с към 200 хиляди лв. за по-малко от едно денонощие. Още по време на конференцията през вчерашния ден изпълнителният шеф Павел Колев сподели, че картите са годни до 31 декември 2021, а от идващото лято ще стартира акция по подновяването им.

Както самият той изясни, огромна част от западноевропейските футболни клубове считат и членските карти при образуването на сезонните си бюджети. " Сините " почитатели се активизираха всеобщо за повторно през тази година, като в първия случай събраха много над 2 милиона лв. единствено от дарения.

Популярни почитатели и страници във Facebook приканват и в този момент за всеобщо закупуване на карти, а през вчерашния ден мажоритарният притежател Наско Сираков назова самодейността " броене на левскарите " в България и по целия свят.

Някои фейсбук страници даже направиха игра с заплащане членска карта при шерване на обявата с реклама на акцията. " 100 години " Левски " София - вековни поздрави от целия свят " подарява семейна/златна карта на стойност 200 лв.:

" Левскари, помогнете ни да помогнем дружно на Левски в популяризирането на акцията за членските карти, като дружно с това може да спечелите и една Златна/Семейна карта на стойност 200лв., дарена от нашата страница. Тези от вас, които към този момент са закупили или имат намерение сами да си закупят карта, не е срамно също да се включат. Напротив, ще бъдете от основна помощ. Ако спечелите, ще подарите картата на различен ваш прочут левскар или на подобен в потребност. Единствената цел и упоритост е акцията да получи оптимално необятен отзив. С вашето шерване, което не ви коства старания, може да мотивирате още един левскар да се включи и да закупи своята членска карта в Левски ".

Всеки може да стане член на 106-годишния столичен гранд с покупка на карта на адрес: https://membership.levski.bg/. Картите ще бъдат налични в клубния магазин от събота, а поръчките за момента са единствено онлайн.

Категории на картите:
* всеобщи
- БРОНЗОВА - 19.14 лв. - Съдържа продукти и 10 % отстъпка на билети, абонаментни карти и музей;
- СРЕБЪРНА - 72 лв. - Съдържа продукти, 15 % понижение на билети и карти, 5 % в магазина и кетъргинга на стадиона и 25 % в музея;
- ЗЛАТНА - 200 лв. - продукти, 25 % за билети, 20 за карти, 10 за магазин, 50 за музей и 10 за кетъринг;
- СЕМЕЙНА - 200 лв. - продукти, 1 безвъзмезден билет за домакинство на полусезон и 1 гратис посещаване на музея

* първокласни
- ПЛАТИНЕНА - 1914 лв. - Съдържа продукти, достъп до ВИП ложата, 20 % във почитател магазина, безвъзмезден достъп до музея, безвъзмезден кетъринг, аниматор за деца по време на мач и всичко от " златния пакет " ;
- ДИАМАНТЕНА - 10,000 лв. - Съдържа безвъзмезден достъп до президентската ложа за целия сезон, вечеря с управлението на клуба, присъединяване в една подготовка, 30 % във почитател магазина, достъп до съблекалнята по един път на полусезон, лична сказка в музея с ръководителя на " Сини сърца " Илия Христов и всичко от " платинения пакет ". efbet Лига 7 кръг, събота 26 септември  Ботев (Пловдив) 2:1краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР